пʼятниця, 19 червня 2009 09:43

У "Локомотиві" Шацьких гратиме під "динамівським" номером

У "Локомотиві" Шацьких гратиме під "динамівським" номером

Вже сьогодні Максим Шацьких може дебютувати у своїй новій команді - "Локомотиві" з Астани. Принаймні, наставник "Локо" Сергій Юран дуже сподівається на форварда в принциповому поєдинку проти чемпіона країни "Актобе".

До того ж, два клуби ведуть боротьбу за лідерство в чемпіонаті, після 11 турів перший "Актобе" - 28 очок, на пункт менше у "Локомотива".

А напередодні цього матчу Шацьких був представлений журналістам як гравець залізничників. Перейшов нападаючий з київського "Динамо" безкоштовно, як вільний агент. Контракт підписаний на півтора роки. Юран зізнався, що це була його ідея запросити в команду Максима:

"Це ім"я у футболі, колосальний досвід. У "Динамо" нікого просто так десять років тримати не будуть". "Чесно сказати, пропозицій було чимало, - розповідає Шацьких. - Але для мене найголовніше те, що головний тренер в тебе вірить, і це зіграло вирішальну роль у моєму виборі".

У лінії атаки Максим Шацьких повинен замінити основного форварда команди - Олександра Шатських, у якого травма. В Астані, як і в Києві, Максим виступатиме під номером 16. "Це я попросив. Вже більше десяти років граю під шістнадцятим номером, і з цією цифрою мене зв"язують деякі речі", - говорить Шацьких.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «У "Локомотиві" Шацьких гратиме під "динамівським" номером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути