середа, 06 липня 2016 13:40

Путін дізнався про п'янку гравців збірної Росії

Путін дізнався про п'янку гравців збірної Росії

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков закликав до обережності в оцінках поведінки російських футболістів у нічному клубі Монте-Карло до з'ясування всіх обставин, проте назвав подію неподобством.

"Тут потрібно все-таки бути дуже обережним і спочатку визначитися - все-таки це було марнолюбне неподобство, оплачене нашими футболістами або кимось іншим. Тут, розумієте, голослівно ось так просто кидати каміння дуже легко", - сказав він.

Пєсков повторив, що потрібно точно розуміти, "це були їх хвастощі чи інших товаришів". Якщо платили самі футболісти, то "Бог їм суддя", заявив прес-секретар президента Росії.

Він також повідомив, що Володимир Путін знає новини про поведінку футболістів збірної Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравці збірної Росії витратили на шампанське у Монте-Карло 250 тис. євро

Разом з тим, коментуючи можливість обмеження зарплат російських футболістів, Пєсков підкреслив, що "це питання не можуть обговорювати і не повинні обговорювати у Кремлі, тим паче на рівні глави держави".

5 липня один із користувачів Instagram виклав у своєму профілі відеоролик, на якому Мамаєв і Кокорін курять кальян в клубі Twiga в Монте-Карло під звуки державного гімну Росії. ЗМІ повідомили, що футболісти також купили 500 пляшок шампанського загальною вартістю 250 тис. євро. Кокорін цю інформацію заперечує, заявляючи, що самі футболісти не оплачували вечірку.

На тлі резонансу, викликаного публікацією, Кокоріна, який виступає за "Зеніт", перевели в "Зеніт-2", а Мамаєва, що є гравцем "Краснодара", - у молодіжну команду свого клубу. Також футболістів оштрафували.

Зараз ви читаєте новину «Путін дізнався про п'янку гравців збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути