четвер, 01 жовтня 2015 00:00

ПСЖ тричі забив "Шахтареві" у Львові

ПСЖ тричі забив "Шахтареві" у Львові
Ібрагімович поставив крапку в матчі з "Шахтарем". Фото: uefa.com

Донецький "Шахтар" програв французькому ПСЖ — 0:3. Матч пройшов у рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів на переповненій вщент "Арені-Львів".

В обід юнаки ПСЖ обіграли однолітків "Шахтаря" з рахунком 1:4. Матч "дорослих" команд пройшов за схожим сценарієм.

Недарма Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції видав стільки компліментів ПСЖ. Ця команда не просто нафарширована зірками. Вони ще й класно грають разом. Гості ударно розпочали поєдинок і вже на 25-й хвилині вели в рахунку 2:0. М'ячі за парижан забили Серж Орьє (7) та Давід Луїз (23).

Для першого це дебютний гол у Лізі чемпіонів. На радощах хлопець прибіг святкувати гол до тренерської лави. Так висловив вдячність Блану за довіру. Участь другого була ще вчора вечером під питанням. Бразилець мав ушкодження і пропустив останній матч ПСЖ.

На 35-й хвилині "Шахтар" отримав право на перспективний шрафний. До м'яча підійшов Даріо Срна. Виконав досить непогано, але просто у руки Кевіну Траппу. Через три хвилини Ярослав Ракицький закинув м'яч зверху на сітку воріт. Принаймні, у "Шахтаря" з'явилися моменти і гра перемістилася до воріт ПСЖ.

На 41-й хвилині "Шахтар" дивом не забив гол у ворота ПСЖ. З трьох класних нагод (Гладкий, Малишев і Кучер) "гірники" не реалізували жодної. Є відчого хапатися за голову.

Другу половину зустрічі цікавіше розпочали господарі. На 51-й хвилині Тайсон влучив у ворота, але із зовнішнього боку сітки. Були ще моменти у Тейшейри, Малишева та успіхом вони не увінчалися. Під кінець зустрічі "Шахтар" взагалі виглядав дуже солідно. За 10 хвилин до фінального свистка Тейшейра влучив у поперечину. На гол "гірники" награли. І навіть не на один. 

Натомість на 90-й хвилині відзначився Златан Ібрагімович. Швед вийшов сам на сам із П'ятовим і переграв воротаря "гірників". Це 3:0 і перемога ПСЖ.

В іншому матчі групи шведський "Мальме" вдома програв мадридському "Реалу" - 0:2.

У наступному турі "Шахтар" зіграє на виїзді з "Мальме". "Реал" та ПСЖ з'ясують сильнішого в очній зустрічі.

Ліга чемпіонів

Груповий етап

2-й тур

"Шахтар", Україна — ПСЖ, Франція — 0:3

Гол: Серж Орьє (7), Давід Луїз (23), Ібрагімович (90)

"Шахтар": 30. П'ятов - 17. Малишев, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук, 11. Марлос (Коваленко, 71), 29. Тейшейра, 8. Фред, 28. Тайсон (Бернард , 71), 21. Гладкий (Дентіньо, 85)

ПСЖ: 16. Трапп - 17. Максвелл, 19. Орье, 32. Давид Луїс, 2. Тьяго Сілва, 6. Верратті, 8. Мотта, 9. Кавані (Лукас, 80), 11. Ді Марія (Пасторе, 82) , 14. Матуіді, 10. Ібрагімович

"Мальме", Швеція - "Реал", Іспанія — 0:2

Гол: Роналду, (28, 90)

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ тричі забив "Шахтареві" у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути