середа, 02 березня 2016 13:18

Професійні боксери виступлять на Олімпіаді-2016

Професійні боксери виступлять на Олімпіаді-2016
Володимир Кличко виграв "золото" Олімпіади в 1996 році в Атланті

Президент Міжнародної федерації любительського боксу (AIBA) Чінг-Куо Ву заявив, що на майбутніх літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро зможуть брати участь професійні боксери.

"У червні будуть внесені зміни до конституції AIBA, так що на Іграх в Ріо професійні боксери будуть - не знаю скільки, але будуть. Вони не отримають ніяких переваг і будуть проходити через всі ті ж стадії, що і любителі.

Ми повинні виправити ситуацію, в якій бокс є чи не єдиним видом Олімпіади, де не беруть участі професійні спортсмени", - сказав Чинг-Куо Ву.

Додамо, що раніше Олімпійський чемпіон Атланти Володимир Кличко заявив, що не збирається виступати на найближчих Олімпійських іграх.

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі, а також Олімпійський чемпіон 1996 року заявив, що не думає про участь в Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро, оскільки повністю сфокусований на матчі-реванші з британцем Тайсоном Ф'юрі.

Зараз ви читаєте новину «Професійні боксери виступлять на Олімпіаді-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути