понеділок, 07 грудня 2009 10:13

Преса нарахувала шість коханок у Тайгера Вудса (ФОТО)
5

Джеймі Джангерс
Мінді Лоутон
Рейчел Учітел
Джеймі Груббс
Каліка Моквін

Все більше темних справ найбагатшого спортсмена світу, гольфіста Тайгера Вудса, випливають на осуд громадськості після автомобільної аварії зірки. Ще троє жінок в інтерв"ю з різними американськими виданнями розповіли про те, як вони були коханками зірки гольфу, пише Daily Express.

26-річна модель Джеймі Джангерс стверджує, що вона була четвертою коханкою Тайгера. Вона познайомилась з ним на вечірці в Лас Вегасі в 2005 році, хоча гольфіст тоді був одружений лише дев"ять місяців.

Інша жінка, 33-річна офіціантка Мінді Лоутон, розповіла пресі, як спала разом з Вудсом прямо під носом його дружини.

Обидві жінки повідомили, що Вудс їх використав для сексу, а потім просто покинув.

Іншу жінку, 31-річну Корі Ріст, нью-йоркська газета назвала "улюбленою супутницею" мільярдера Вудса. Вони зустрілися в нічному клубі в Нью-Йорку минулого року. Друг Корі повідомив, що певний час така пригода подобалася дівчині.

"Він зустрічався з нею в президентських апартаментах в готелі. Вони просто купалися в розкоші. Єдиною неприємністю було те, що Вудс ніяк не хотів виходити з кімнати. Він не хотів, щоб їх побачили разом", - сказав він.

Коли журналісти запитали саму Ріст, яка зараз проживає в престижному районі Манхеттену, про її стосунки з Вудсом, та відповіла лише: "Без коментарів. Не зараз".

Її відповідь підсилила чутки про те, що Тайгер Вудс зараз намагається заплатити всім своїм коханкам за їхнє мовчання.


Повідомляється, що хазяйка нічного клубу з Нью-Йорку Рейчел Ухітель, отримала шестизначну суму від скандальної зірки гольфу.

Західні ЗМІ також пропонують значні суми за будь-яку інформацію про особисте життя Вудса. Американська газета US Weekly заплатила офіціантці з Лос-Анджелеса Джеймі Груббс більше $160 тисяч за її фотографії, а іншій коханці Тайгера Каліці Моквін заплатили більше $250 тисяч за її зізнання.

Тайгер Вудс зараз видається зовсім приголомшеним. За повідомленнями, він втік до будинку своєї сім"ї у Флориді, щоб уникнути прискіпливої уваги преси. Його представники відмовляються будь-що коментувати.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Преса нарахувала шість коханок у Тайгера Вудса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути