четвер, 18 липня 2013 12:16

"Потрібно вигравати 10:0, але так не буває" - Григорчук

"Потрібно вигравати 10:0, але так не буває" - Григорчук
Григорчук: "Ми налаштовані, мобілізовані і готові". Фото: sport-xl.net

У середу на базі "Чорноморця" у Совіньоні пройшла прес-конференція, в якій брали участь головний тренер "моряків" Роман Григорчук і капітан команди Дмитро Безотосний.

"У нас немає моментів, які б нас хвилювали перед завтрашнім матчем, або ми б переживали з цього приводу. Ми налаштовані, мобілізовані і готові до цієї гри. Я бачив останню гру "Дачії" з "Тіутой" і у мене склалося враження, що молдавська команда може грати на порядок сильніше. Не знаю наскільки був оптимальний склад, і хто його може посилити. В чемпіонаті ми бачили, що є люди які можуть вийти. За іграми чемпіонату Молдови мені здалося, що "Дачія" може грати по-іншому. Тому ми аналізуємо не тільки її останні ігри, але і те, як вона виглядала в чемпіонаті", - сказав Роман Йосифович.

За його словами, не варто сприймати як самоціль спробу вирішувати всі питання вже в Одесі.

"Це якийсь стереотип, що все потрібно зробити в першому матчі. Все одно буде друга гра. Треба в першому виграти 10:0, тоді ясно, що в другому вже навряд чи щось зміниться - такого не буває. Тому не треба поспішати, думати про наступний матч, такі думки заважають концентрації. Просто потрібно думати про гру", - зазначив він.

"Нам необхідно зробити все можливе, все що ми вміємо, щоб скористатися всім тим, що ми натренували, чому навчалися і змогли це показати. Зараз головне вміти все правильно емоційно розставити, не розпорошуватися. Не потрібно дивитися на ці дві гри як на серію, між ними ще один матч. Ми звичайно повинні зробити все можливе в цій грі, як і в будь-якій іншій", - додав Роман Григорчук.

Нагадаємо, одеський "Чорноморець" сьогодні, 18 липня, першим з українських команд стартує в єврокубках матчем другого кваліфайраунда Ліги Європи проти молдовського "Дачії". Початок зустрічі в Одесі у 20:00, трансляція на телеканалі "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно вигравати 10:0, але так не буває" - Григорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути