вівторок, 16 липня 2013 11:57

"Чорноморець" презентував форму у кольорах прапора Одеси
10

Фото: ФОТО: chernomorets.odessa.ua

Одеський "Чорноморець" представив нову форму виробництва Nike. У сезоні 2013/2014 команда виступатиме у трьох комплектах форми:

Домашня форма виконана в традиційних чорно-синіх кольорах. Вона вже стала візитною карткою "моряків". У новому сезоні на лівому рукаві футболки буде зображений герб міста-героя Одеси. Також на грудях нанесений логотип генерального спонсора команди - Імексбанк, на правому рукаві футболки - логотип УПЛ і одного зі спонсорів "моряків" - мережі магазинів "Епіцентр".

Гостьова форма одеситів виконана у білому кольорі, при цьому дизайнери використали унікальний комір з чорною окантовкою і прихованими ґудзиками. Вперше в цьому комплекті форми "моряки" грали у фіналі Кубка України 2013 року. Екіпірування сподобалося і футболістам, і вболівальникам, у зв'язку з чим було прийнято рішення зробити його гостьовою формою для нового сезону.

Цього сезону у "моряків" з'явиться новий третій ексклюзивний комплект форми, виконаний в кольорах прапора міста-героя Одеси. Ця форма - дань поваги рідному місту. Необхідність третього комплекту форми викликана участю "Чорноморця" не тільки в чемпіонаті УПЛ і Кубку країни, але і в іграх Ліги Європи УЄФА.

Вся форма виконана з інноваційного матеріалу Nike Dri-FIT, який ефективно виводить вологу з тіла футболіста і підтримує оптимальний мікроклімат під час гри. Нове покоління технології Dri-FIT і сучасні способи виробництва дозволили зробити форму ще легшою.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" презентував форму у кольорах прапора Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути