четвер, 08 листопада 2012 11:11

"Потрібно пройти через цю поразку" - Луческу

"Потрібно пройти через цю поразку" - Луческу
"Ми не маємо права так розслаблятися"-Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його команда знову показала себе як одну з найсильніших команд Європи на сьогоднішній день, але футболісти не повинні дозволяти собі розслаблятися і втрачати концентрацію до останніх секунд матчу.

"Ми зазнали дуже болючої поразки у грі, в якій мали повну перевагу. Створили багато моментів, але, на жаль, не всі реалізували. "Челсі" ж намагався розкрити нашу оборону лише за рахунок індивідуальної майстерності деяких своїх гравців. А в цілому контроль над грою був повністю на нашому боці", - сказав він в інтерв'ю телеканалу "Футбол" після матчу в Лондоні.

"Чогось нам ще не вистачає. Ми не маємо права так розслаблятися. Напевно, не вистачає концентрації з першої до останньої секунди", - підкреслив Луческу.

За його словами, тренерський штаб "Шахтаря" знав, що "Челсі" вдало грає при стандартних положеннях і просив гравців "заробляти" менше кутових і штрафних.

Крім того, румунський фахівець зазначив, що головний арбітр матчу дав зіграти на півхвилини більше, ніж додав до основного часу гри. "Але це не виправдовує нас", - додав наставник "гірників".

"Потрібно пройти через цю поразку, залишилося дві гри, необхідно провести їх на високому рівні. Ми продемонстрували ще раз, що є однією з кращих команд в Європі на сьогоднішній день, і допущені помилки не вплинуть, напевно, на цю думку", - підкреслив Луческу.

Нагадаємо, "Шахтар" програв "Челсі" з рахунком 2:3. Переможний гол лондонці забили на останніх секундах зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно пройти через цю поразку" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути