вівторок, 24 листопада 2015 23:57

"Порту" старався грати на нічию" - Ребров

"Порту" старався грати на нічию" - Ребров

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу команди в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти португальського "Порту".

Матч на "Драгау" завершився з рахунком 2:0 на користь гостей з Києва. Голи забили Андрій Ярмоленко з пенальті та Дерліс Гонсалес.

"Хочу привітати всіх вболівальників з цією перемогою, - каже Сергій Станіславович на післяматчевій прес-конференції. - Перед матчем я сказав нашим збірникам, що вони вже вивели Україну на Євро-2016. Тепер треба вийти у плей-оф Ліги чемпіонів. Нам давно це не вдавалося.

"Порту" старався грати на нічию. Вони рідко грають з трьома опорниками. Після пропущеного голу випустили креативного гравця. Але ми отримали шалену впевненість у своїх силах. Пробити 17 разів по воротах "Порту" на виїзді — це хороший результат. Ця перемога важлива для нас усіх.

Всі терпіли до останньої хвилини. Хлопці були, як єдина команда. Всі боролися одне за одного. Ми могли зіграти внічию чи навіть програти, але віддали всі сили. Вже за 10 хвилин до кінця гравці виглядали дуже втомленими.

Чому не грав Кравець? У мене немає претензій до Артема. Хто виграє конкуренцію, той і виходить у стартовому складі.

Зараз ми думаємо про гру з "Чорноморцем". Потім буде "Маккабі". Головне — розвантажити футболістів. Впевнений, що зараз хлопці хочуть якомога швидше зіграти проти команди з Хайфи і довести, що заслуговують грати у Лізі чемпіонів.

Не треба зараз закидувати "Маккабі" шапками. Мовляв, у них нуль очок. Потрібно зіграти про них, як одна команда".

"Ніби траур. Незадоволені, що пройшли?", - пожартував Ребров, залишаючи зал для прес-конференцій. Журналісти відповіли оплесками.

Після матчу та спілкування з пресою "Динамо" відразу відправилося в аеропорт. Переліт з Порту до Києва триватиме близько п'яти годин.

Зараз ви читаєте новину «"Порту" старався грати на нічию" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути