четвер, 05 січня 2012 17:49

Помер найвищий чоловік Росії
6

За життя Олександра Сизоненка, без перебільшення, минулого року боролися усім світом. Влітку стало відомо, що найвища людина Росії, якого навіть називали російським Гуллівером (його зріст за деякими даними досягав 2 метрів 37 сантиметрів), залишився один - без допомоги з боку держави і спортивних організацій.

Сизоненко довго хворів - його кістки продовжували швидко рости йому був необхідний спеціальний догляд. А в міських лікарнях його тримали максимум тиждень - а потім знову відвозили додому. Просто спецліжок для людини такого розміру в клініках не було. І тільки після того, як ця інформація потрапила в Інтернеті - влада почала реагувати. Баскетболіста поклали в стаціонар, а потім виписали. і, як кажуть близькі, лікарі зрідка відвідували гіганта.

За радянських часів Сизоненко виступав за ленінградський клуб "Спартак", а потім у куйбишевському "Будівельнику". У 1980-ті він входив у велику четвірку кращих центрових СРСР.

Про дату і час похорону Олександра Сизоненка поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Помер найвищий чоловік Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути