пʼятниця, 16 вересня 2011 21:47

Письменники зіграли з читачами у футбол: м'яч залетів на дах двоповерхівки

Сьогодні у футбол зіграли письменники та читачі книжкового форуму . Матч відбувся на міні-футбольному полі львівського спорткомплексу "Динамо". Рахунок 3:6 на користь читачів.
В команді "синіх" були читачі. За команду "жовтих" грали письменники. Серед відомих -  Сергій Жадан, Сашко Ушкалов, Павло Коробчук, Андрій Бондар.

На п'ятій хвилині першого тайму Бондар травмував ліве коліно. Тому не зміг дограти до кінця. Через малу площу грального поля футболістам довелося кілька разів діставати м'яч із кропиви, що росте за огорожею. Один раз м'яч вилетів на дах сусідньої двоповерхівки. Вболівальників на трибунах було близько двадцяти. Спочатку вболівали за команду читачів. Наприкінці всі скандували "Жовті! Жовті!".

"Сьогодні можна було бачити, хто бігав — той тренується. А взагалі-то сьогодні половина з нас вперше вийшла на поле. Будемо награвати склад. Далі думаю буде справжня команда — одинадцять гравців", - запевнив після матчу Жадан.

Зараз ви читаєте новину «Письменники зіграли з читачами у футбол: м'яч залетів на дах двоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути