пʼятниця, 30 вересня 2016 00:40

Підопічні Моуріньо перемогли "Зорю" завдяки випадковому відскоку

Підопічні Моуріньо перемогли "Зорю" завдяки випадковому відскоку
Моуріньо обіграв Вернидуба завдяки випадку. Фото: sports.ru

Луганська "Зоря" поступилася на виїзді в другому матчі Ліги Європи одному з найсильніших клубів світу "Манчестер Юнайтед" 0:1. М'яч забив Ібрахімович. Робимо перші висновки після гри.

За рівнем майстерності гравців обох команд матч був, безумовно, кращим ніж учорашня гра київського "Динамо" й "Бешикташа". Луганці намагалися грати в один дотик і не поступалися в швидкості іменитим господарям. За великим рахунком, "червоні дияволи" перемогли випадково, коли Златан вдало спіймав відскок м'яча. До 69 хвилини манкуніанці жодного разу не влучили у ворота.

Ніколи ще не доводилося бачити, щоби одна команда наскільки переважала в зрості іншу. Не дивно, що свій гол підопічні Моуріньо забили головою. Це єдине, в чому вони дійсно переважали гостей.

"Зорі" не вистачило холоднокровності біля чужих воріт. Нібито підопічні Вернидуба все робили правильно, але в останню мить губилися й марнували нагоду. Єдиний справжні момент мав бразилець Пауліньо, однак виручив голкіпер Ромеро. Складалося враження, що Любенович та Ліпартія вже не встигають за своїми молодшими партнерами.

Відмінну гру провів захисник Форстер. Він показав себе справжнім господарем карного майданчика й ніяк не зважав на рівень "зірковості" господарів. Від МЮ взагалі-то чекали більшого. Мати за всю гру один момент – це замало для суперклубу. Один Погба коштує вдесятеро дорожче аніж уся "Зоря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моуріньйо стежить за українським футболом"

Зараз ви читаєте новину «Підопічні Моуріньо перемогли "Зорю" завдяки випадковому відскоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути