неділя, 19 червня 2016 13:16

Павелка після матчу з Північною Ірландією ми так і не почули - Денисов

Павелка після матчу з Північною Ірландією ми так і не почули - Денисов
Андрій Павелко

Ведучий передачі "Великий футбол" Олександр Денисов підкреслив, що відповідальність в провалі збірної на Євро-2016 несуть не тільки футболісти з тренерами, а й президент ФФУ Андрій Павелко, який поки нічого не коментує.

"Є футболісти, є тренери, є запасні - всі винні. Але є і президент ФФУ, якого після матчу з Північною Ірландією ми так і не почули. Мовчить людина!

Наступного дня прес-конференцію тренерів скасували. Це з ким було узгоджено? З президентом федерації. Так де він?

Хто-небудь бачив президента ФФУ в ці дні? Його ж для чогось вибрали. Він же давав обіцянки. Є людина, яка відповідає за український футбол і національну збірну. У нього якась табличка на кабінеті висить?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фоменко відмовився спілкуватися зі ЗМІ після провалу збірної на Євро

Ми говоримо про всю палітру відповідальних за такий результат. Кілька днів ми мовчали, нічого в студії не говорили. Ми чекали. Минуло кілька днів - тиша повна. Де Павелко, який вийшов перед камерами у Франції?" - задається питаннями Денисов.

Нагадаємо, збірна України втратила шанси на вихід з групи. У третьому турі Євро українці зіграють з поляками. Після матчу Михайло Фоменко покине збірну.

Матч Україна - Польща пройде 21 червня в Марселі, на стадіоні "Велодром". Початок поєдинку - о 19:00 за Києвом. Наш сайт проведе текстовий онлайн-зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Павелка після матчу з Північною Ірландією ми так і не почули - Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути