понеділок, 07 листопада 2011 09:35

Панамський боксер кинув виклик братам Кличкам

Панамський боксер кинув виклик братам Кличкам

Панамський боксер Гільєрмо Джонс, який володіє титулом чемпіона світу у категорії до 90,7 кілограма за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), кинув виклик братам Кличкам. За словами Джонса, він готовий битися з будь-яким з українських братів, які виступають у важкій вазі, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Панамець зробив свою заяву після перемоги над американцем Майклом Марроуном. Цей поєдинок відбувся у ніч на 6 листопада в американському Голлівуді (штат Флорида) і завершився перемогою Джонса технічним нокаутом у шостому раунді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"

За словами Джонса, він готовий битися з братами Кличками у важкій вазі. 39-річний боксер назвав себе тигром, якому треба більше м'яса.

Джонс виступає на професійному рингу з 1993 року, причому починав кар'єру у вазі до 66,7 кілограма. Він був чемпіоном світу в категорії до 69,9 кілограма, а чемпіоном у вазі до 90,7 кілограма став у 2008 році. Усього Джонс провів 43 бої, здобув 38 перемог (30 - нокаутом), зазнав трьох поразок і два поєдинки звів унічию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: WBO визнала Володимира Кличка кращим боксером 2011 року

Брати Клички в даний час володіють усіма значущими титулами у важкій вазі. Володимир Кличко є суперчемпіоном WBA, чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), Віталій Кличко володіє титулом WBC (Всесвітня боксерська рада).

Зараз ви читаєте новину «Панамський боксер кинув виклик братам Кличкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути