неділя, 10 лютого 2013 10:31

Онищенко і Заваров слідкували за Польщею

Онищенко і Заваров слідкували за Польщею
Польща програла Ірландії на очах Заварова ФОТО: sport.segodnya.ua

Помічники Михайла Фоменка Володимир Онищенко та Олександр Заваров відвідали товариські матчі збірної Польші. Про це Gazeta.ua розповів український тренер, футбольний експерт і член науково-методичної ради Федерації Футболу України Віктор Догадайло.

"Збірна Польщі провела два товариські матчі. 2 лютого поляки зіграли з Румунією. "Кадра" виграла з рахунком 4:1. На спарингу був присутній Володимир Онищенко, який все моніторив, записував і збирав інформацію," - каже Віктор Гаврилович.

6 лютого збірна Польщі поступилася Ірландії у Дубліні — 0:2.

"Там був Олександр Заваров. Інформація по супернику у нас повністю є. 22 березня у Варшаві збірну чекає суперключова гра. Команди максимально знатимуть одна про одну. Все залежатиме від тренерського вміння, психології і степені готовності" - зазначив Догадайло.

Нагадаємо, Україна 6 лютого перемогла Норвегію у Севільї — 2:0. Це був дебют для Михайла Фоменка. Голи у першому таймі забили Микола Морозюк та Андрій Ярмоленко. На цьому матчі був присутній представник збірної Польщі.

Україна та Польща виступають разом з Чорногорією, Англією, Молдовою та Сан-Маріно у відбірній групі Н до ЧС-2014. У трьох матчах українці набрали 2 бали і займають передостаннє місце у таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко і Заваров слідкували за Польщею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути