неділя, 19 червня 2011 10:43

ОМОНівець вдарив футболіста "Зеніту" електрошокером

 

Після матчу між пітерським "Зенітом" і нижегородською "Волгою", який пройшов у Нижньому Новгороді у суботу, 18 червня, співробітник місцевого ОМОНу спробував вдарити електрошокером футболіста "Зеніта" Данко Лазовича, повідомляється на сайті ФК "Зеніт".

Інцидент стався після завершення зустрічі, яку "Зеніт" виграв з рахунком 2:0, коли сербський футболіст Данко Лазович підійшов до гостьових трибун, щоб кинути їм свою майку. Як повідомляє "Спорт-Экспресс", Лазович отримав удар по спині.

"Я просто пішов подарувати свою футболку вболівальникам після гри, коли позаду з'явився поліцейський і вдарив мене в спину електрошоком. Не знаю, чому так сталося - можливо, він подумав, що я - один з фанатів. Іноді трапляється так, що люди роблять страшні речі.

Було дивне відчуття. Дивно, що таке в принципі може відбуватися десь на спортивних змаганнях, але тут, в Росії, мабуть, можливо абсолютно все,"- заявив сербський форвард в інтерв'ю офіційному сайту "Зеніта".

У заяві, розміщеній на своєму сайті, петербурзький клуб називає організацію матчу з ніжегородцями "огидною". "Зеніт" висловив обурення "невиправданою жорстокістю" співробітників правоохоронних органів як по відношенню до свого гравцю, так і по відношенню до вболівальників. РИА Новости, зокрема, повідомляв, що співробітники ОМОНу використовували проти вболівальників гостьової команди сльозогінний газ.

У заяві "Зеніту" наголошується, що керівництво клубу має намір подати заяву в прокуратуру за фактом жорстокого поводження з гравцями і уболівальниками клубу та перевищення повноважень посадовими особами.

Зараз ви читаєте новину «ОМОНівець вдарив футболіста "Зеніту" електрошокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути