понеділок, 23 жовтня 2017 14:26

"Нічия, яка не дозволила замовляти чемпіонські футболки": ЗМІ про матч "Динамо" - "Шахтар"

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" зіграли внічию у центральному матчі 13-го туру прем'єр-ліги України - 0:0.

Як українські ЗМІ відреагували на цей матч?

Автор: shakhtar.com
  “Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”
“Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”

Оглядач сайту Tribuna.com Дмитро Литвинов в матеріалі "Страх против лени. Что значит ничья на "Олимпийском" пише, що від цього "класико" всі чекали більшого.

"Від матчу хотілося якщо не видовища, то хоча б натяку на повернення інтриги в чемпіонат. При поточних +7 у "Шахтаря" градус і так впав, а можливі +10 перетворили б залишок сезону в сумне видовище. На жаль, не склалося ні з видовищем, ні з інтригою. Хацкевич тому так і нарікав після матчу на епізод, коли м'яч потрапив у руку Бутка, а суддя чомусь вирішив не ставити пенальті, що крім цього моменту (з попереднім ударом Мораеса) більше нічого небезпечного "Динамо" за матч і не створило.

В результаті, ми отримали нічию, яка не дозволила "Шахтареві" вже замовляти чемпіонські футболки, але все одно затвердила його в ролі беззастережного фаворита чемпіонату. При +4, практично цілому колі попереду і ще двох очних матчах на другому етапі "Динамо" могло б ще на щось сподіватися. Тепер же вся надія на те, що Ігор Суркіс вдало змінить тренера. Втім, сам президент "Динамо" запевняє, що не збирається це робити, і спалює мости з можливими змінниками Хацкевича.

Гаразд, чорт з нею, цією інтригою. Може, навесні, коли відпадуть всі турнірні питання, ці хлопці хоча б візьмуться за виробництво видовища".

Автор: shakhtar.com
  “Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”
“Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”

Автор сайту Sport Arena Кирило Мазур розбирає гру "Динамо" і "Шахтаря" в матеріалі "Динамо" – "Шахтер": ничья, устраивающая всех".

"Наставник біло-синіх Олександр Хацкевич реалізував все, що, по суті, було в його силах. Так, це виглядало не так яскраво і цікаво: "Динамо" сконцентрувалося виключно на діях біля своїх воріт і практично не виходило в наступ, граючи, таке враження, спочатку на нічию. Але вся сіль полягає в тому, що даний футбол був єдиним прийнятним для господарів "Олімпійського".

"Динамо" не програло і все ще зберігає таку собі, але інтригу в боротьбі за перше місце. "Шахтар" не виграв і не позбавив себе повністю мотивації в матчах чемпіонату, що важливо, відштовхуючись від необхідності тримати себе в тонусі в світлі вирішальних поєдинків Ліги чемпіонів. Результат, який влаштував обидві сторони".

Автор: shakhtar.com
  “Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”
“Динамо” і “Шахтар” зіграли внічию на “Олімпійському”

Автор Sport.ua Ігор Юрич виділив акценти в матчі "Динамо" - "Шахтар" в матеріалі "О чем был этот фильм?"

"Чергове українське "класичне" виявилося на рідкість малозмістовним. І це ще слабо сказано: погоджуся з тими, хто вважає його найгіршим за всю історію протистояння "Динамо" та "Шахтаря".

Досить сказати, що єдиний гольовий момент у грі трапився на 59-й хвилині, коли П'ятов відбив удар Мораеса. Та й він був змазаний: в продовження епізоду, під час добивання того ж Мораеса, сталося те, про що нам тепер і залишається говорити. М'яч потрапив у руку Бутка. Арбітр Романов криміналу не побачив.

Для турнірної таблиці нічия в Києві пішла на благо. Лідера далі не відпустили, а до другої команди третя наблизилася на відстань, меншу, ніж одна перемога. Інтрига не спить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому вчора програв тренер "Шахтаря"

У наступному турі "Шахтар" в Харкові зіграє проти "Сталі", а "Динамо" проведе виїзний матч з "Карпатами".

"Шахтар" зберіг семиочковий відрив від киян.

Зараз ви читаєте новину «"Нічия, яка не дозволила замовляти чемпіонські футболки": ЗМІ про матч "Динамо" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути