неділя, 13 вересня 2015 21:34

"Не виключено, що проти "Динамо" "Челсі" може вивести вже не Моурінью" - експерт

"Не виключено, що проти "Динамо" "Челсі" може вивести вже не Моурінью" - експерт
Жозе Моуріньйо. Фото: gigafootball.net

Оглядач журналу "Футбол" Сергій Бабарика, який спеціалізується на англійській Прем'єр-лізі, дав оцінку стану нинішньому "Челсі", проаналізувавши старт команди в поточному сезоні. Нагадаємо, він визнаний найгіршим з 1986 року. В останньому турі "аристократи" крупно поступилися "Евертону". А наступного тижня лондонці стартують у Лізі Чемпіонів. Одним із суперників англійців в груповому раунді турніру буде київське "Динамо".

"Більш менш щось схоже на ГРУ "Челсі" видав у останні 15 хвилин першого тайму, що дозволило їм забити. В іншому я навіть не міг уявити собі, що команда буде настільки "мертвою". Гра лондонців у другому таймі взагалі не витримує жодної критики. Іванович елементарно не готовий до сезону, його флангом суперник гуляв, як Бродвеєм. Рівно рік тому "Челсі" теж пропустив від "Евертона" три голи, але при цьому забив шість. Зараз же ледве одна заштовхав. Азар в атаці повільний, не різкий, його форма взагалі далека від оптимальної. Втім, і минулого року він до нормальних показників підійшов ближче до листопада. Так само не в найкращій формі Педро, Дієго Коста. Загалом, думаю, що якби в найближчу середу "Динамо" довелося грати з "Челсі", шанси в команди Реброва були б дуже хороші", - вважає Бабарика.

На думку експерта, подальший подібний розвиток подій може призвести до швидкої відставки Жозе Моурінью, хоча той вважає, що краще за нього цю роботу ніхто не робить.

"Якщо вболівальники такий народ, який до цього ставиться філософськи, то є ще й Абрамович. А для нього подібні показники - це ще й серйозний удар по кишені. Тим більше, що наступна гра в чемпіонаті - не з ким-небудь, а з "Арсеналом". Чи треба щось ще пояснювати? Моурінью відверто старіє, вже немає колишньої хватки. Я підняв статистику, так от, для того, щоб пропустити перші 12 м'ячів у своєму першому сезоні в "Челсі", тренеру знадобилося 32 матчі, а зараз - всього 5. Як кажуть, відчуйте різницю. Можливо, Моурінью вирішив, що старт сезону якось проскочить так, а ось на пік форми виведе команду ближче до єврокубків. Але якщо так буде продовжуватися, то з такою грою можна взагалі до єврокубків не дожити. І  проти "Динамо" команду взагалі вже може вивести інший тренер", - висловив своє припущення журналіст.

Зараз ви читаєте новину «"Не виключено, що проти "Динамо" "Челсі" може вивести вже не Моурінью" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути