середа, 04 травня 2016 12:30

Не можна поводитися так в країні, де вам намагаються повернути рідне місто і рідний стадіон - Зозуля відповів Срні

Не можна поводитися так в країні, де вам намагаються повернути рідне місто і рідний стадіон - Зозуля відповів Срні
Роман Зозуля. Фото: fcdnipro.ua

Форвард "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля прокоментував у себе на сторінці в Фейсбуці інцидент, який виник під час матчу "Шахтаря" з київським "Динамо".

"Не хочу розмірковувати на тему, хто правий, а хто винний, в конфлікті, що стався. Але! Всі ми знаємо, що за час війни в нашій країні, всі футбольні ультрас домовилися про перемир'я. Ми, ФК "Дніпро", після матчу і з "Маталлістом" і з "Шахтарем", підходили до фанатів суперника і дякували їм за підтримку! Ми цінуємо і знаємо, що серед фанатів дуже багато хлопців, які захищають нашу країну!!! І не дозволяємо собі насміхатися або хвалитися перед ними", - пише Роман.

"Ярмоленко та Степаненко повинні засунути свій гонор самі знаєте куди і помиритися" - Маркевич

"Київ прийняв ФК "Шахтар" у себе, Львів дав їм стадіон. Скрізь фанати підтримують цю команду, і в жодному разі не можна проявляти неповагу !!! Ну а вчинок з піснею в літаку- це дуже неправильно і низько... Даріо, не можна поводитися так в країні, де люди намагаються повернути вам рідне місто і рідну арену...", - додав він.

Нагадаємо, після третього голу в ворота "Динамо" Тарас Степаненко підбіг до трибуни з ультрас біло-синіх і показав їм логотип "Шахтаря". Після цього не витримали нерви в Ярмоленка, і він ударив Степаненка по ногах, спровокувавши масову бійку.

Зараз ви читаєте новину «Не можна поводитися так в країні, де вам намагаються повернути рідне місто і рідний стадіон - Зозуля відповів Срні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути