субота, 16 липня 2016 14:17

"Не можу зрозуміти: хто кого підсидів" - Грачов про призначення Шевченка

"Не можу зрозуміти: хто кого підсидів" - Грачов про призначення Шевченка

Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував призначення Андрія Шевченка головним тренером збірної України.

"Нині в українському футболі спостерігаються якісь небачені раніше явища. Спостерігаю за ними, як за цікавим детективом. Такого не було ні за Конькова, ні за Суркіса. Це якийсь безкінечний серіал із новими інтригами. Усе ніяк не можу зрозуміти, хто кого переграв і хто кого підсидів? Наступає небачена раніше епоха. Мені важко коментувати слова і дії великих людей. На те вони й великі. Ще недавно в нас теж був один великий тренер - Олег Блохін. І ось тепер – нове призначення".

Грачов каже, що Шевченко завчасно з'явився у збірній.

"Не треба було знімати Заварова і ставити Шевченка. Збірна і так була розідрана внутрішніми конфліктами, а після цього футболісти просто махнули рукою на гру і свою країну. А тепер прийшли іноземці. Я вважаю, що навіть якби було 10 іноземців, їм буде важко досягти успіхів зі збірною. Причина – криза усього українського футболу. У прем'єр-лізі залишилося 12 команд. Класних гравців ще менше. Що тут можуть удіяти тренери-іноземці? Хіба знову запрошуватимуть Ротаня й Тимощука".

Грачову не подобається поведінка Андрія Шевченка на першій прес-конференції після призначення.

"Андрій, звісно, зірка, але такої неповаги до преси я давно не бачив. Прийшов, зачитав із папірця і пішов, не відповівши на жодне запитання. Хіба в Італії, де Андрій провів найкращі роки, таке можливо? Хіба у вболівальників немає питань до нового головного тренера? Який би великим не був гравець, але великим тренером теж треба бути. І починати не із заборон запитань, а з широкого спілкування. Наша збірна провалилася на Євро. Де аналіз помилок від нового тренера? Де план дій по виходу із кризи? Нема нічого".

Учора Андрій Шевченко став головним тренером збірної України з футболу. Йому допомагатимуть італійці Мауро Тассотті та Андреа Мальдера, а також іспанець Рауль Ріанчо.

Чи буде Андрій Шевченко успішним на посаді головного тренера збірної України з футболу?

Зараз ви читаєте новину «"Не можу зрозуміти: хто кого підсидів" - Грачов про призначення Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути