пʼятниця, 09 грудня 2016 00:18

Наставник "Зорі" розповів, чого не вистачило для перемог у Лізі Європи

Наставник "Зорі" розповів, чого не вистачило для перемог у Лізі Європи
Юрій Вернидуб. Фото: shahtar.com

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб в ефірі телеканалу "Футбол" прокоментував поразку команди "МЮ" в заключному матчі групового раунду Ліги Європи.

"Для нас це був супер іспит. Так, ми не пройшли далі. Ми, звичайно, хотіли більшого, але що маємо на сьогодні - то маємо. Все одно я дуже вдячний хлопцям. Багато хто передрікав, що ми розсипемося в цій групі, що будемо програвати і по 5:0. Але ми довели, що ми теж команда.

Так, не вистачає глибини складу, я не боюся цих слів, це зрозуміло. Сьогодні дебютували відразу три людини в Лізі Європи: воротар Ігор Левченко, Артем Сухоцький і Денис Безбородько. Я думаю, що це дорогого коштує. Ці хлопці повинні зрозуміти, чого вони хочуть. А якщо вони хочуть багато чого, перш за все, щоб туди потрапляти, потрібно в українському чемпіонаті завойовувати те місце, яке дає право відразу ж потрапити в Лігу Європи. Там вже буде набагато цікавіше, думаю.

По грі - зрозуміло було, що складно буде. Перший тайм від оборони, практично без моментів, два випади і все. У перерві я сказав хлопцям, що нема чого боятися, потрібно брати ініціативу в свої руки. І відразу пропустили. Проте, билися, йшли до кінця, пропустили другий м'яч. Думаю, гідно зіграли.

Спасибі уболівальникам, тому що грати при заповнених трибунах набагато цікавіше, отримуєш набагато більше задоволення. Я як тренер можу сказати одне: все одно пишаюся хлопцями. Так, ми не потрапили, але ми на правильному шляху. Потрібно зробити правильні висновки. В зимове міжсезоння потрібно суттєво посилитися, якщо ми хочемо більшого - і грати, як треба", - сказав Юрій Миколайович.

"Зоря" в заключному матчі групового раунду Ліги Європи поступилася в Одесі "МЮ", 0:2. Команда Юрія Вернидуба завершила виступи на турнірі без жодної перемоги, достроково втративши примарні шанси на плей-оф.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: "Друзі із "Зеніта" постійно телефонують і ніхто не ставить непотрібних запитань" - Вернидуб

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Зорі" розповів, чого не вистачило для перемог у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути