неділя, 04 липня 2010 12:56

Наставник Парагваю звинуватив арбітра з Гватемали за поразку від Іспанії

Наставник Парагваю звинуватив арбітра з Гватемали за поразку від Іспанії

Головний тренер збірної Парагваю з футболу Херардо Мартіно назвав одним з винуватців поразки своєї команди від Іспанії на чемпіонаті світу арбітра матчу Карлоса Батреса. За словами Мартіно, в першому таймі Батрес помилково не зарахував гол у ворота іспанців, а в другому несправедливо призначав пенальті у ворота Парагваю, повідомляє AFP.

Матч 1 / 4 фіналу ЧС-2010 Парагвай - Іспанія відбувся ввечері 3 липня і завершився перемогою іспанців з рахунком 1:0. Перший зі згаданих Мартіно епізодів стався незадовго до перерви за рахунку 0:0. Нападаючий збірної Парагваю Нельсон Вальдес послав м'яч у ворота Ікера Касільяса, але гол був відмінений через офсайд.

У другому таймі (також за рахунку 0:0) гватемальський суддя Батрес призначив пенальті у ворота парагвайців за порушення захисника Антоліні Алькарас проти Давіда Вільї. Голкіпер Хусто Вільяр відбив удар іспанця Хабі Алонсо. Єдиний гол збірна Іспанії забила на 83-й хвилині, відзначився Вілья.

Після гри Мартіно сказав, що ФІФА, можливо, принесе його команді вибачення, і заздалегідь подякував ФІФА. Таким чином Мартіно нагадав, що після суддівських помилок в матчах 1 / 8 фіналу Німеччина - Англія та Аргентина - Мексика президент ФІФА Зепп Блаттер офіційно вибачився перед англійцями і мексиканцями.

На ЧС-2010 збірна Парагваю вперше у своїй історії вийшла до 1 / 4 фіналу чемпіонату світу. Парагвайці зайняли перше місце в групі F, зігравши внічию з Італією (1:1) і Новою Зеландією (0:0) і перемігши Словаччину (2:0). в 1 / 8 фіналу команда Мартіно в серії пенальті взяла гору над Японією.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник Парагваю звинуватив арбітра з Гватемали за поразку від Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути