вівторок, 18 жовтня 2016 23:55

Наставник "Бенфіки" похвалив Фонсеку і порівняв чемпіонати України і Португалії
9

Фото: Ірина Козюпа

Наставник португальської "Бенфіки" Руй Віторія і гравець команди Піцці розповіли про свої очікування та підготовку до матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

Сьогодні чемпіон Португалії прибув до Києва. Також "орли" провели тренування "Олімпійському".

Першим на питання відповів футболіст. Причому, спочатку право ставити питання отримали португальські журналісти.

"Ми детально підготувалися до гри з "Динамо" і готові показати свій найкращий футбол.

Всі прекрасно розуміють важливість цього матчу. Втім, ми завжди виходимо на поле, щоб взяти три очки. На жаль, не завжди це вдається. Поки у нас не надто багато очок у турнірній таблиці. Але ми налаштовані дуже рішуче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гратиме Рудько, Шовковський готовий страхувати"- Ребров

Антунеш? Ми з ним товаришуємо. Ми вже встигли обговорити майбутній матч. Звичайно, дружба дружбою, але я б хотів, щоб завтра Антунеш програв.

У "Динамо" дуже сильна лінія атаки, але ми знаємо, що протиставити супернику", - зазначив Піцці.

Після відповідей футболіст залишив конференц-зал. Додамо, що на прес-конференції був присутній спортивний директор "Бенфіки" Руй Кошта. Легенда клубу і португальського футболу з цікавістю слухав Піцці, а потім Руя Віторію.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Кожна гра — це окрема історія. "Динамо" відрізняється від "Наполі" і "Бешикташа". Я не хочу сказати, що якась з команд сильніша, а якась слабша. Вона просто інша. Сергій Ребров вже давно працює з командою. У "Динамо" стабілізувався склад і гра. Ми вивчили слабкі і сильні сторони суперника і будемо виходити з цього.

Всі ігри важливі і завжди треба вигравати. Але я б не сказав, що гра з "Динамо" є вирішальною для нас. Наша мета — це чвертьфінал Ліги чемпіонів. У нас зараз не багато очок, але це ще нічого не означає.

Я зараз вам не назву склад на матч. У нас немає основних і запасних гравців. Для нас всі важливі і рівні. У нас троє воротарів і всі вони сильні. Завтра гратиме той, хто буде у кращих кондиціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руй Кошта прийшов на тренування "Бенфіки" на "Олімпійському"

З наставником "Шахтаря" Паулу Фонсекою я не говорив. Але бачив обидва його матчі проти "Динамо". Дивився не без задоволення. Паулу дуже добре працює в Україні.

Чемпіонати України і Португалії мають багато спільного, хоча географічно ми знаходимося далеко один від одного. В обидвох турнірах грають сильні команди і проходять напружені матчі. Але з іншого боку наші чемпіонати не назвеш найбільш інтенсивними в Європі.

Ролик "Динамо"? Не можу сказати, що ми у захваті від таких речей. Все-таки, ми щось представляємо з себе, маємо європейський досвід. Але зараз ми думаємо про важливіші речі", - сказав Віторія.

Додамо, що матч "Динамо" - "Бенфіка" пройде 19 жовтня о 21:45. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Бенфіки" похвалив Фонсеку і порівняв чемпіонати України і Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути