середа, 05 лютого 2014 17:05

На Майдані грають у шахи гігантськими фігурками
14

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

В активістів Майдану з'явилася нова розвага. Вони грають у шахи великими садовими фігурками. Дошку розстелили біля пам'ятника-фонтана засновникам Києва.

В обід біля Кия, Щека, Хорива та їх сестри Либідь збирається більше десятка чоловіків. Двоє грають, фігурки переставляють руками. Інші мовчки спостерігають. Час від часу підходять люди і фотографують шахівницю. Один чоловік цікавиться хто наступний у черзі на гру.

Видно, що набір вже старий. Чорні фігурки частково втратили колір. В декотрих елементи скріплені скотчем. Після закінчення партії гравці ставлять фігурки на місце і розпочинають нову.

Нагадаємо, наприкінці минулого року на Майдані навіть провели чемпіонат із шахів. Переможцям вручили грамоти і призи. Правда тоді грали фігурами звичайного розміру.

Крім шахів на Майдані також грають у настільний теніс та футбол. Зокрема, на вулиці Грушевського активісти самотужки змайстрували футбольні ворота.

Також на Майдані на великому екрані транслювали матч Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" - "Шахтар" та поєдинок Ліги Європи "Рапід" - "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «На Майдані грають у шахи гігантськими фігурками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути