четвер, 13 жовтня 2011 09:47

"Моя доля в руках головного тренера, президента і батька" - Безус про інтерес "Динамо"

"Моя доля в руках головного тренера, президента і батька" - Безус про інтерес "Динамо"

Півзахисник полтавської "Ворскли" Роман Безус, якого ЗМІ сватають в київське "Динамо", дав зрозуміти, що поки не впевнений, чи готовий він змінити клуб.

"Чи готовий я поміняти клуб? Не знаю. У цьому питанні я повністю довіряю нашому головному тренеру і президенту. А сам готуюся до відповідальних матчів. Ми не повинні відставати від четвертого місця в чемпіонаті і зобов'язані продовжувати боротьбу за очки в Лізі Європи. Агента у мене немає. Моя доля в руках головного тренера, президента і батька. Вони для мене багато зробили і нічого поганого не побажають", - цитує Безуса "Команда".

Також футболіст оцінив перспективи "Ворскли" у груповому раунді Ліги Європи. Нагадаємо, у двох стартових матчах цього етапу турніру полтавці зазнали поразки від "Копенгагена" і "Ганновера".

"Думаю, що вийти з єврокубкової групи "Ворсклі" ще реально. Поєдинки з "Копенгагеном" і "Ганновером" ми провели добре. У другому таймі матчу з німцями, як на мене, взагалі показали свій кращий футбол за останній час. Потім підтвердили це в першій половині зустрічі з "Динамо". Ех, скласти б ці тайми в іншому поєднанні ... У такому випадку в одному матчі "Ворскла" точно б здобула гарну й переконливу перемогу.

Що стосується майбутнього виїзного поєдинку зі "Стандардом", то не стану робити гучні заяви. На мій погляд, ми будемо грати на максимальний результат, але для початку нас може влаштувати і нічия. Головне - перевершити бельгійців за сумою двох матчів, а вже потім доводити "Копенгагену" і "Ганноверу", що ми не заслуговували поразки ні в одному, ні в іншому випадку. Однак це вже стратегія, а поки нам потрібно думати про чемпіонат", - підсумував Безус.

Зараз ви читаєте новину «"Моя доля в руках головного тренера, президента і батька" - Безус про інтерес "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути