середа, 12 жовтня 2011 15:34

"Динамо" зацікавилося Безусом

"Динамо" зацікавилося Безусом

Півзахисник полтавської "Ворскли" і молодіжної збірної України Роман Безус потрапив у сферу інтересів київського "Динамо", повідомляє UA-Футбол з посиланням на джерела, наближені до клубу.

Поки що питання впирається в суму відступних. Швидше за все, активізацію процесу слід очікувати взимку, коли в України відкриється трансферне вікно.

Нагадаємо, у "Ворсклу" 21-річний універсал (може зіграти як на позиції атакуючого хавбека, так і праворуч у півзахисті, а при необхідності - і безпосередньо на вістрі атаки) перебрався взимку 2008-го з рідного Кременчука, де виступав за місцевий "Кремінь".

На даний момент Роман є одним з провідних виконавців полтавської команди, а також молодіжної збірної України.

За "молодіжку" півзахисник провів 2 офіційних поєдинки, в яких забив два голи (обидва у ворота Мальти). Також за даними джерела, Безус потрапив на олівець тренерам національної збірної, і велика ймовірність того, що Роман буде викликаний вже на наступний тренувальний збір першої команди країни, що передує товариському поєдинку проти команди Німеччини, який відбудеться 11 листопада в Києві на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зацікавилося Безусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути