четвер, 06 жовтня 2011 05:00

Блохін викликав Селіна та Гармаша

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Олег  Блохін: ”У контрольних матчах нам потрібен результат. Досить уже програвати”
Олег Блохін: ”У контрольних матчах нам потрібен результат. Досить уже програвати”

3 жовтня національна збірна України з футболу розпочала підготовку до товариських матчів проти Болгарії — 7 жовтня в Києві та Естонії — 11 жовтня в Таллінні. Наставник команди Олег Блохін викликав на збір 25 футболістів. Новачків двоє — захисник полтавської "Ворскли" 23-річний Євген Селін та півзахисник київського "Динамо" 21-річний Денис Гармаш.

— В Андрія Вороніна піднялася температура. Він лежить у ліжку. Навряд чи зіграє з Болгарією, — каже Олег Блохін на прес-конференції у вівторок. — Також під питанням участь у матчі Марко Девича. У нього виникли проблеми з гомілкостопом.

Далі Блохін розповів про деяких футболістів.

Селін

— Ми спостерігали за ним ще на молодіжному чемпіонаті Європи. Теперішня гра Жені за "Ворсклу" відповідає належному рівню. Він стабільно виходить в основному складі і демонструє надійну гру.

Щодо самої "Ворскли", то ми спостерігаємо ще за кількома кандидатами в національну команду. Можливо, наступного разу виклик отримає Роман Безус. Можливо, хтось інший. Матчі проти Болгарії та Естонії будуть визначальними. Багатьом хлопцям потрібно доводити свої претензії на місце у збірній.

Гармаш

— У Дениса є одна проблема — надмірні емоції. Мав із ним розмову на цю тему. Якщо  гравець зрозуміє мене, то заграє в дуже хороший футбол. А то з такою поведінкою він узагалі може закінчити футбольну кар'єру. Жоден тренер не терпітиме такого. Як гравець, він мені дуже подобається.

Хачеріді

— Також я хотів би поговорити з Женею. Хоча ситуація з Хачеріді зовсім інша. Якщо він устав з тієї ноги, то зіграє добре. В іншому випадку навіть не знаєш, чого від нього чекати. Якщо не прислухається, то йому буде важко грати у футбол. Від тренера тут мало що залежить.

Чигринський

— Дмитро здоровий, але чи готовий він грати всі 90 хвилин на звичному для себе рівні? Його фізичні кондиції в нормі, але не вистачає гральної практики.

Рибка

— Визначився щодо голкіперів. Рибка точно вийде на один із матчів — це буде його дебютом у національній команді. Не можна просто викликати людину, потрібно ще давати шанс проявити себе. Рибка — основний воротар "Шахтаря", демонструє нормальну гру.

Наостанок Олег Блохін охарактеризував найближчого суперника:

— У збірної Болгарії інший тренер (Лотара Матеуса замінив Міхаїл Маданскі. — "ГПУ"). Новий наставник викликав на цей збір шістьох чи сімох гравців молодіжної збірної. Таке рішення можна зрозуміти. Шансів потрапити на Євро-2012 у болгар практично немає, тому вони хочуть перевірити на ділі молодих виконавців.

Нам у цих контрольних матчах потрібен результат. Досить уже програвати. Ми знову викликали новачків, але з основним складом збірної вже визначаємося. Далі будуть точкові вливання.

Зараз ви читаєте новину «Блохін викликав Селіна та Гармаша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути