пʼятниця, 22 липня 2016 11:34

Моурінью відмовився підписати футболку "Челсі"

Моурінью відмовився підписати футболку "Челсі"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью не став підписувати футболку свого колишнього клубу "Челсі" під час турне "червоних дияволів" по Китаю.

Футболісти і тренерський штаб "Манчестер Юнайтед" в Китаї беруть участь в міжнародному товариському турнірі. У п'ятницю суперником "МЮ" стане дортмундська "Боруссія".

Під час зустрічі з уболівальниками португальський тренер охоче роздавав автографи, підписуючи різну атрибутику манкуніанців, але, побачивши перед собою вболівальника з футболкою "Челсі", заперечливо похитав головою і відмовився залишити на формі свій автограф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду богом Манчестера" - Ібрагімович відповів Кантоні

Моурінью у грудні минулого року був звільнений з лондонського "Челсі", з яким у попередньому сезоні виграв чемпіонат Англії. У травні було офіційно оголошено, що португалець з нового сезону очолить "МЮ". Контракт був підписаний на 3 роки з можливістю продовження як мінімум ще на сезон.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью відмовився підписати футболку "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути