четвер, 26 квітня 2012 11:36

Моурінью на колінах: "Баварія" вийшла у фінал Ліги чемпіонів
26

Фото: Reuters

Мюнхенська "Баварія" стала другим фіналістом Ліги чемпіонів-2011/2012, обігравши мадридський "Реал" на "Сантьяго Бернабеу" в серії пенальті, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Уже після перших 15 хвилин гри "Реал" вигравав з рахунком 2:0, після двох точних ударів Роналду, який забив спочатку з пенальті, а потім після передачі Озіла. Але "Баварія" скоротила рахунок ще у середині першої половини зустрічі - Роббен реалізував пенальті. Основний час так і завершився з рахунком 2:1 і за сумою двох матчів встановилося рівність. В екстра-таймах голів глядачі також не побачили, а тому доля матчу вирішувалася в серії пенальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" вийшла у фінал Ліги чемпіонів

Перші два удари "Реал" не забив: Роналду і Кака пробили однаково в нижній кут і обидва рази Нойер відбивав. А ось баварці Алаба і Гомес точними ударами вивели свою команду вперед. Але потім уже настала черга Касільяса рятувати свою команду, і він потягнув удари Крооса і Лама, але його партнер по команді знову схибив - Рамос пробив вище воріт, а ось Швайнштайгер відправив м'яч точно в ціль і вивів свою команду у фінал.

Зазначимо, що український півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук в матчі участі не брав, але у нього є шанс вийти на поле у фіналі, адже Бадштубер і Луїс Густаво дискваліфіковані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розраховував, що мене випустять на заміну" - Тимощук

У вирішальному матчі "Баварія" на своєму стадіоні прийме лондонський "Челсі".

 

Зараз ви читаєте новину «Моурінью на колінах: "Баварія" вийшла у фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути