четвер, 26 квітня 2012 10:22

Моурінью побажав "Челсі" виграти Лігу чемпіонів

Моурінью побажав "Челсі" виграти Лігу чемпіонів
Моурінью хоче, щоб Лігу чемпіонів виграла його колишня команда ФОТО: Reuters

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью після поразки від мюнхенської "Баварії" у повторному півфіналі Ліги чемпіонів заявив, що спокійно сприйняв програш. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Ми повинні відреагувати з гідністю. Ми хотіли виграти трофей. Два поспіль виходи у півфінал - це вже непогано, але нам цього мало", - наводить слова Моурінью офіційний сайт УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" вийшла у фінал Ліги чемпіонів

Також португалець зазначив, що через гру з "Барселоною" в чемпіонаті Іспанії він не міг надати відпочинку лідерам команди. У той час, як "Баварія" в матчі чемпіонату Німеччини таку можливість мала.

Моурінью не став докоряти футболістам, які промахнулися в серії післяматчевих пенальті. За словами тренера, він, навпаки, пишається ними. Оскільки для того, щоб після двох годин гри бити пенальті, треба мати велику мужність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розраховував, що мене випустять на заміну" - Тимощук

Говорячи про майбутній фінал, в якому зустрінуться "Баварія" і "Челсі", Моурінью побажав перемоги лондонській команді. Але, за його словами, ніхто не може передбачити результат майбутньої гри, в цьому і полягає "вся сіль футболу".

Наставник "Баварії" Юпп Хайнкес назвав вихід у фінал історичною подією. За словами німецького фахівця, мюнхенська команда заслужила цей результат. Говорячи про майбутній фінал з "Челсі", Хайнкес заявив, що обидві команди будуть сильно ослаблені через дискваліфікації провідних гравців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє футболістів "Баварії" не зможуть зіграти у фіналі Ліги чемпіонів

Фінальний матч між "Баварією" і "Челсі" пройде 19 травня в Мюнхені. "Баварія" стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, яка зіграє у фіналі турніру на своєму полі.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью побажав "Челсі" виграти Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути