середа, 02 травня 2012 10:45

"Світ жорстокий!" - Шовковський пропустить Євро-2012

"Світ жорстокий!" - Шовковський пропустить Євро-2012
"Замість підготовки до Євро-2012 у мене буде операція" - Шовковський ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний страж воріт української збірної Олександр Шовковський на своїй сторінці в соціальній мережі "Facebook" повідомив, що травма плеча, яку він отримав під час національної першості, стала причиною того, що він не зможе допомогти збірній.

"Світ жорстокий! Обставини часто руйнують всі наші мрії. Ось вже дійсно: "хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани на завтра". Замість підготовки до Євро-2012 у мене буде операція на зв'язках плечового суглоба та реабілітація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковський може пропустити Євро-2012

Значить, так тому і бути. Якщо не можна змінити ситуацію, треба міняти своє ставлення до неї. Але якщо чесно, як мене вже дістали ці реабілітації!" - написав Шовковський.

Нагадаємо, що в матчі українського чемпіонату, коли київське "Динамо" їздило в гості до "Волині" Олександр Шовковський отримав травму. Матч, до речі, закінчився мінімальною перемогою з рахунком 0:1 на користь столичного клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковському був введений лікарський препарат, операції можна уникнути

Тоді сказали, що у Шовковського внутрішньосуглобове пошкодження плеча. Олександр же сказав, що зробить все залежне від нього, щоб відновитися і допомогти збірній України на домашньому Євро-2012.

Також не зможе допомогти збірній України на чемпіонаті Європи Андрій Дикань, воротар московського "Спартака", який отримав жахливу травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто може замінити Шовковського

Нагадаємо, що через допінг було дискваліфіковано на два роки від футболу голкіпера донецького "Шахтаря" Олександра Рибку, який таким чином теж не візьме участь у Євро-2012.

 

Зараз ви читаєте новину «"Світ жорстокий!" - Шовковський пропустить Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути