вівторок, 24 квітня 2012 09:55

У Шовковського діагностували внутрішньосуглобове пошкодження плеча

У Шовковського діагностували внутрішньосуглобове пошкодження плеча
Олександру Шовковському "загрожує" лікування в Мюнхені. Фото: faeri.ru

У голкіпера київського "Динамо" і збірної України Олександра Шовковського діагностовано внутрішньосуглобове пошкодження плеча. Про це в понеділок, 23 квітня, повідомляє офіційний сайт Біло-синіх.

Раніше в цей день Шовковський пройшов медичне обстеження, в результаті якого діагностовано внутрішньосуглобове пошкодження плеча.

- Не відкладаючи обстеження Шовковського в довгий ящик, ми ще в ніч з неділі на понеділок, відразу після повернення з Луцька, провели йому МРТ і комп'ютерну томографію, - говорить лікар "Динамо" Леонід Миронов. - Було виявлено деяке пошкодження структури плечового суглоба, а точніше - сумочно-зв'язкового апарату. Іншими словами - сухожиль і зв'язок, які утворюють суглоб. Кісткових пошкоджень не виявлено. Проведене Саші в понеділок в інституті травматології та ортопедії ультразвукове дослідження підтвердило первинний діагноз.

Зараз голкіпер вільно пересувається з накладеною на пошкоджене місце фіксуючою пов'язкою.

У вівторок, 24 квітня, на лікарському консиліумі "Динамо" буде прийнято рішення про подальше лікування воротаря. Не виключено, що голкіпер відправиться в клініку німецького міста Мюнхен на консультацію з профільним фахівцем.

Нагадаємо, Олександр Шовковський отримав серйозну травму під час матчу Чемпіонату України, в якому "Динамо" на виїзді мінімально обіграло "Волинь" 1:0.

Раніше стало відомо, що Євро-2012 абсолютно точно пропустять воротар "Шахтаря" Олександр Рибка, якого відсторонили від футболу за прийом незаконних препаратів, і страж воріт московського "Спартака" Андрій Дикань, який отримав вкрай важку травму в зіткненні з Олександром Кержаковим.

За матеріалами ФК "Динамо", СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «У Шовковського діагностували внутрішньосуглобове пошкодження плеча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути