четвер, 14 червня 2012 14:46

"Ми зробимо все можливо, щоб перемогти" - Тимощук

"Ми зробимо все можливо, щоб перемогти" - Тимощук
Анатолій Тимощук сподівається на хорошу підтримку у Донецьку ФОТО: euro2012.tsn.ua

Футболіст національної збірної України Анатолій Тимощук запевнив, що команда зробить все, щоб перемогти Францію у Донецьку. Про це футболіст розповів журналістам після відкритого тренування у середу вечором.

"У Донецьку у нас має бути хороша підтримка. Ми зіграємо на хорошому стадіоні в рідних стінах. Ми зробимо все можливо, щоб перемогти. Збірна Франції — це хороша команда. У матчі з французами нам треба грати у свій футбол, проявити характер, бійцівські якості і ті якості, які були у нас у грі зі шведами. Також треба додати більше концентрації."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сини Шевченка ганяли м'яча з Тимуром: збірна України провела відкрите тренування

На прес-конференції наставник збірної України Олег Блохін розповів, що мав серйозну розмову з гравцями після переможного матчу над Швецією у першому турі групового етапу Євро, оскільки його команда наробила багато помилок у грі.

"Якби так легко було у футболі вивчити всі помилки. Звісно, що треба робити висновки, працювати над цим. Надіюсь, ми виправимо негативні моменти, додамо позитивних. Ми сподіваємося на найкращий для себе результат."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збірна Англії — найгірша у нашій групі"

Захисник збірної України Тарас Михалик був лаконічним.

"Ми вже забули про Швецію і готуємося до наступного матчу. Ми розуміємо, що Франція — це сильна команда. Як будемо грати проти них? Так як нам скаже тренер."

Додамо, що 15 червня, відбудуться матчі нашої групи — Україна — Франція у Донецьку та Швеція — Англія — у Києві. Наша збірна з трьома очками є лідером своєї групи.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробимо все можливо, щоб перемогти" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути