четвер, 28 травня 2015 14:49

"Ми поступилися, але змогли створити диво" - гравці "Дніпра" про поразку від "Севільї"

"Ми поступилися, але змогли створити диво" - гравці "Дніпра" про поразку від "Севільї"
Руслан Ротань. Фото: fcdnipro.ua

Гравці "Дніпра" прокоментували поразку від "Севільї" 2:3 у фінальному матчі Ліги Європи, який відбувся 27 травня у Варшаві, на стадіоні "Народовий".

Руслан Ротань, капітан команди: "Звичайно, ми всі дуже засмучені - хотілося в такому матчі перемогти. Але є переможець, а є той, хто програв, потрібно з цим змиритися і віддати належне нашим хлопцям, тренерам. Це була казка, вражень море. Думаю, ми зробили вболівальникам багато задоволення. Треба привітати "Севілью" з перемогою, вони заслужили її ".

Євген Чеберячко, захисник: "Які зараз емоції переповнюють? Розчарування! У другому таймі до гола в наші ворота було відчуття, що можемо виграти. Напевно, відкривши рахунок, занадто глибоко пішли в оборону. Але хто знає, можливо, це було й виправдано. Тільки от рахунок, який залишився на табло, в підсумку на користь суперника. Нам же залишаються спогади про цей шлях у Лізі Європи".

Євген Коноплянка, півзахисник: "Я думаю, ви здогадуєтеся, які емоції я зараз відчуваю. Я не тренер, щоб судити, чого нам не вистачило в цьому матчі. В глибині душі я гордий за свою команду і свою країну. Так, ми поступилися "Севільї", але змогли створити диво в цьому сезоні. Я пишаюся цим".

Артем Федецький, захисник: "Дуже хотілося виграти, але чогось нам не вистачило. Звичайно, прикро, але треба підняти голову, адже в цьому розіграші Ліги Європи ми зробили величезний крок вперед, добре грали для нашого народу, для України. Всі хлопці - молодці!".

Нікола Калініч, нападник: "Що поробиш, ми поступилися. Вважаю, показали хорошу гру, гідну фіналу, але все-таки програли. Шкода, звичайно, адже кожен з нас старався, віддавав усього себе на полі, і цей поєдинок продемонстрував, що ми перебуваємо на хорошому європейському рівні".

Денис Бойко, голкіпер: "Звичайно важко бути в фіналі й програти. Програвати взагалі завжди важко, адже всі ми люди. Але нічого, в нас дуже сильні хлопці й хороша команда. Ми переживемо цю поразку і будемо рухатися далі до своїх цілей".

Валерій Федорчук, півзахисник: "Дуже хотілося виграти цю гру. На жаль, не обійшлося без наших помилок. Вважаю, як мінімум один з трьох голів у наші ворота був необов'язковим. Будемо сподіватися, що той досвід, який ми отримали в цьому розіграші Ліги Європи, допоможе нам надалі й попереду в нас ще будуть фінали. Будемо розвиватися далі!".

Зараз ви читаєте новину «"Ми поступилися, але змогли створити диво" - гравці "Дніпра" про поразку від "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути