субота, 09 травня 2015 12:34

"Мессі - кретин, а англійські жінки не підмиваються" - найбільш скандальні висловлювання президента "Наполі"

"Мессі - кретин, а англійські жінки не підмиваються" - найбільш скандальні висловлювання президента "Наполі"
Фото: sports.ru

Після матчу з "Дніпром" президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс накинувся на Мішеля Платіні та розкритикував роботу суддів.

Наводимо вашій увазі найбільш скандальні висловлювання відомого функціонера.

Взаємовідносини з тренерами

У січні 2008-го "Наполі" вдома втратив важливі очки в матчі з "Лаціо". Де Лаурентіс увірвався в роздягальню і закотив скандал тодішньому тренеру Едоардо Рейе. Власник виявився добрим:

"Не стану тебе бити, тому що ти старший за мене, але неодмінно звільню тебе з поста тренера!".

Влітку 2009 року президент витратився на купівлю нових гравців для Роберто Донадоні. Щоправда, самому алленаторе захотілося ще одного півзахисника:

"Донадоні вважає, що нам потрібен лівий хавбек? Так нехай купить його за свої гроші! Це був би вчинок, гідний чоловіка".

Не встиг Вальтер Мацаррі перебратися в "Інтер", як його одразу ж у витонченій формі привітав вже колишній бос Де Лаурентіс:

"Мацаррі - відмінний тренер, ми успішно працювали разом чотири роки. Тепер бажаю йому працювати так само успішно і на новому місці. Чи зробив я все можливе, щоб утримати його? Тут як у шлюбі: можна переконати дружину залишитися, але якщо вона хоче переспати з іншим, то робить це".

Бізнес - насамперед

Ауреліо прекрасно знає, як давати відсіч настирливим покупцям з Туманного Альбіону. Коли в ЗМІ пішли чутки про інтерес клубів АПЛ до Мареку Хамшіка і Есекіель Лавессі, патрон розповів про принади життя на Островах:

"Якщо вони дійсно хочуть переїхати в Англію, то повинні знати ось що: англійці погано живуть, жахливо харчуються, а їх жінки не підмивають свої інтимні місця. Біде для них - щось з області фантастики ".

Де Лаурентіс завжди просить своїх гравців поважати контракт, в іншому випадку - до них прийдуть пристави:

"У моєму будинку роби так, як я вимагаю. Хочеш поїхати - тільки після закінчення контракту. Треба поважати контракт. Якщо ні - я поговорю зі своїми адвокатами і пошлю кого-небудь до гравців конфіскувати їхнє майно".

З Ауреліо краще не жартувати і вже тим більше не варто кожен раз вимагати підвищення зарплати:

"Якщо Кавані проситиме зарплату в 7-8 мільйонів євро на рік, то він може згнити на лаві запасних"

У 2009 році скандальний кінопродюсер та Есекіель Лавессі вперше посварилися. Аргентинець навіть намагався залишити "Наполі", тому Ауреліо не витримав:

"Якщо він вважає себе справжнім спортсменом, то не повинен користуватися послугами повій і веселитися дні безперервно. Що я можу вдіяти, якщо хтось вживає алкоголь до четвертої ранку, а потім шукає розради в обіймах дівчат легкої поведінки".

Трохи пізніше Лавессі і його оточення попросили в Де Лаурентіса тиждень відпочинку, щоб відновитися після складного графіка в чемпіонаті:

"Вони сказали, що хочуть послати його в Порто Ротондо (курорт на Сардинії), а я послав їх просратися!"

Коли ж агент аргентинця Алехандро Маццони почав вести переговори про трансфер з іншими клубами, Ауреліо осадив і його:

"Якщо цей Маццони зробить хоч якусь дурість, я відріжу йому яйця".

Завжди захищає свої активи

Інтереси команди Ауреліо готовий захищати скрізь і завжди. Під час Кубка Америки Едінсон Кавані отримав травму коліна в матчі зі збірною Чилі. Фотографії з кабінету лікаря, де уругваєць скривився від болю, загострили батьківський інстинкт Де Лаурентіса:

"Нехай краще уругвайці проявлять обережність, інакше я їх довічно засуджу. Я вб'ю їх, якщо вони зламали мені Едінсона!"

Не встиг Гонсало Ігуаїн перебратися в Неаполь, як тут же потрапив у неприємну історію. Відпочиваючи з друзями на яхті неподалік від острова Капрі, Гонсало, стрибаючи у воду, розбив голову об підводні камені. У зв'язку з цим Ауреліо Де Лаурентіс зажадав від влади регіону 100 мільйонів євро в якості компенсації:

"Я поки не бачив Ігуаїна, проте мені повідомили, що на його обличчя накладено 10 швів. Я бачу можливість подати місцевим політикам урок. Ми вимагатимемо відшкодувати збиток у розмірі 100 мільйонів євро. Що робить мер Капрі? Чим займається президент регіону? Ми ніби живемо десь в Африці!".

Але Де Лаурентіс турбується не тільки про своїх гравців. Так кінопродюсера здивував Лео Мессі, який поїхав на все той же Кубок Америки:

"Мессі - кретин! Навіщо він прийняв виклик зі збірної? Будь я Мессі, я б сказав "Не поїду до ідіотів, які поняття не мають, як потрібно грати зі мною в складі".

Не прощає зрад

Цієї зими преса почала писати про те, що "Наполі" хоче повернути назад Лавессі:

"Чи хочемо ми, щоб Лавессі повернувся? Він і без нас непогано справляється. У нього є гроші. Якщо він хоче повернутися в Неаполь, то нехай купить собі тут будинок і живе"

Розуміється на угодах

На питання про можливий трансфер Ігуаїна в "Барселону":

"Журналісти повідомили, що я прописав в контракті Ігуаїна суму компенсації в 70 мільйонів євро. Можу вам сказати, що минулого року, коли я оформляв його контракт, там фігурувала сума в 100 мільйонів. Пресу завжди вводять в оману. Журналісти хапають різні історії і гіпотези, як наживку, але невже ви думаєте, що після 10 років роботи в клубі людина, яка прийшла зі світу кіно і зробила понад 400 фільмів, не знає, як підписувати контракт з футболістом?"

Захмарні суми на трансфери в сучасному футболі дону Ауреліо не до душі. І тим не менш, він цим положенням справ відмінно користується:

"Насправді, я не хотів продавати Кавані. Я підняв ціну за нього до позначки в 70 мільйонів євро, тільки тому що хотів подивитися, чи знайдеться ідіот, який стільки мені заплатить".

Ауреліо Де Лаурентіс - шоумен. Коли на презентації Бенітеса мова зайшла про перехід Кавані в "Челсі", Ауреліо почав виспівувати "Марина, Марина, Марина", натякаючи на помічницю Романа Абрамовича - Марину Грановськую, яка займалася цим трансфером.

Знаходить змови в Серії А навіть там, де їх немає

У січні "Наполі" програв "Ювентусу" на "Сан-Паоло" 1:3 і нерви Де Лаурентіса не витримали:

"Ми втомилися! "Ювентус", звичайно, сильна команда, але коли їм допомагають судді - вони стають непереможними."

До речі, Ауреліо любить тролі "синьйору" навіть після успішних матчів. Після переможного матчу в минулому сезоні:

"Пишаюся таким "Наполі"! Дайте мені ще 150 мільйонів євро, що є в "Ювентуса", і я виграю скудетто 10 разів поспіль"

Дістається не лише "Ювентусу". У сезоні 2010/11 "Партенопеї" вважалися головним конкурентом "Мілана" в чемпіонській гонці, але Де Лаурентіс у шанси не особливо вірив:

"Чи вірю я в завоювання скудетто? Звичайно, ні! Цей титул потрібен Берлусконі і він зробить для цього все можливе. Проти Берлусконі не можна нічого вдіяти!"

Головний "виступ" президента "Наполі" сталося в серпні 2011 року під час жеребкування календаря чемпіонату. Де Лаурентісу не сподобалося, що з "Міланом" його клуб має зіграти вже в третьому турі, через кілька днів після стартового матчу в Лізі чемпіонів. Ауреліо сподівався на суперника простіше і, дізнавшись ім'я опонента, вже не стримував себе - посилаючи всіх направо і наліво, він вийшов до журналістів. А коли і ті його почали діставати, загальмував проїжджаючого повз хлопчину на моторолері і покотив з ним.

"Я закінчую з футболом! Всі ви - велика купа лайна! З мене досить! Я повертаюся в кіноіндустрію. Це ганьба - все заздалегідь сплановано проти нас. Мені соромно бути італійцем".

Зараз ви читаєте новину «"Мессі - кретин, а англійські жінки не підмиваються" - найбільш скандальні висловлювання президента "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути