неділя, 22 квітня 2012 11:20

"Мені наклали близько двадцяти швів, у двох місцях розбита голова" - голкіпер "Оболоні"

"Мені наклали близько двадцяти швів, у двох місцях розбита голова" - голкіпер "Оболоні"
Костянтин Махновський не ображається на Матеуса ФОТО: faeri.ru

Воротар "Оболоні" Костянтин Махновський, отримавши серйозну травму під час матчу з "Дніпром", знайшов у собі сили поспілкуватися з журналістами.

"Уже відчуваю себе більш-менш нормально. Найголовніше, що немає струсу мозку. Я відразу ж зрозумів, що струсу немає, тому що все пам'ятав. Як тільки побачив кров і зрозумів, що у мене велике розсічення. Крім цього, мені наклали близько двадцяти швів, у двох місцях розбита голова.

Я виходив грати головою, наскільки я пам'ятаю, м'яч летів на рівні голови, я не стрибав ногами в м'яч. Я зіграв головою, вибив м'яч. Не знаю, чи бачив Матеус, що я виходжу грати головою, але, по-моєму, він грав уперед обличчям і прекрасно бачив, як я виходжу, але чомусь стрибнув ногами вперед. Це незрозуміло для мене. Образи ніякої немає, сенс ображатися? Так якщо після кожного епізоду ображатися.

ВІДЕО: Матеус до крові розбив голову голкіперу "Оболоні"

Якщо чесно, я не чув, чи вибачився Матеус, було не до цього. Начебто там щось хтось говорив, але я навіть не бачив, хто говорив. Я не знаю, навмисне він це робив, чи хотів травмувати мене, потрібно дивитися повтор: чи бачив він, що я виходжу з воріт, чи не бачив. Зараз нічого не можу сказати.

Складно зараз оцінювати, які шанси зіграти в наступних іграх. Дуже хочеться допомогти команді в останніх двох іграх. Подивимося, як буде проходити відновлення, через десять днів тільки шви знімуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оболонь" у більшості вирвала нічию у "Дніпра"

Нагадаємо, інцидент стався на 14-й хвилині поєдинку після того, як форвард "Дніпра" Матеус в стрибку потрапив ногою в голову вартовому воріт "пивоварів", в результаті чого у нього утворилася відкрита рвана рана.

Арбітр матчу Костянтин Труханов вилучив бразильця з поля, а Махновського відразу ж відвезли в лікарню зашивати рану.

 

Зараз ви читаєте новину «"Мені наклали близько двадцяти швів, у двох місцях розбита голова" - голкіпер "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути