середа, 11 квітня 2012 18:23

Диканя успішно прооперували

Диканя успішно прооперували
Диканя прооперували у Німеччині ФОТО: sport-express.ua

Воротар "Спартака" Андрій Дикань, який отримав серйозну черепно-мозкову травму в матчі 37-го туру прем'єр-ліги з "Зенітом" (1:2), був успішно прооперований в клініці щелепно-лицевої хірургії в Карлсруе.

Якщо не буде ускладнень, футболіст буде виписаний в понеділок, після чого йому чекає реабілітація в Москві, яка орієнтовно триватиме сім тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдник Диканя залишився без покарання

"Багатогодинна операція Диканя пройшла успішно. Її проводили в клініці щелепно-лицевої хірургії німецького міста Карлсруе. З правого боку орбітальна кістка скріплена титановою пластиною. Пластина залишиться там на постійній основі. Накладено спеціальні сполучні шини. Поки можна отримувати тільки рідку їжу.

Після загального наркозу Андрій спить. Якщо не буде ускладнень, то, можливо, випишуть в понеділок. Далі реабілітація в Москві - орієнтовно сім тижнів", - написав керівник офіційного фан-клубу "Спартака" Олег Семенов у своєму твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диканя прооперують 11 квітня

Раніше стало відомо, що форвард "Зеніту'' і збірної Росії Олександр Кержаков уникнув покарання за зіткнення з Диканем. 11 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Російського футбольного союзу на своєму засіданні розглянув епізод і не побачив у діях Кержакова злого умислу.

Зараз ви читаєте новину «Диканя успішно прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути