вівторок, 10 вересня 2013 15:18

"Матч Україна — Англія можна порівняти з фіналом Кубка" - Ходжсон

"Матч Україна — Англія можна порівняти з фіналом Кубка" - Ходжсон
Ходжсон пообіцяв дати Лемпарду зіграти сотий матч за збірну ФОТО: dailymail.co.uk

Національна збірна Англії приїхала у Київ за перемогою. Про це на передматчевій прес-конференції розповіли наставник гостей Рой Ходжсон та капітан Стівен Джеррард.

Відзначимо, що англійці запізнилися на прес-конференцію. Початок заходу був анонсований на 20:00, а розпочався о 20:20. Тривало спілкування з журналістами не більше 10 хвилин. Левову частину прес-конференції Ходжсон спілкувався зі своїми земляками без перекладу. Українські журналісти змогли задати всього два запитання. Після прес-конференції збірна провела тренування на полі "Олімпійського".

"Приємно знову зіграти у Києві, де ми не так давно виступали на Євро-2012, - каже Ходжсон. - Турнір подарував нам чимало позитивних емоцій."

Матч з Україною може стати особливим для ветерана збірної Френка Лемпарда. Це буде сота поява півзахисника у футболці національної команди. Додамо, що у нашого капітана Анатолія Тимощука 130 поєдинків за головну команду країни.

"Френк зіграє, - продовжує Ходжсон. - У нас і так чимало втрат (Руні, Велбек, Старрідж). Ми поки не визначилися з кількістю нападників на гру. Зробимо це пізніше.

Це дуже важлива гра для України та Англії. Переможець отримає дуже хороший шанс на вихід з групи. Але у нас ще є два матчі після цього і їх не можна скидати з рахунків. Вони можуть виявитися вирішальними. Відзначу, що завтра зустрінуться дві хороші команди. Матч Україна — Англія можна порівняти з фіналом Кубка, адже обидвом командам потрібна тільки перемога."

Англійські журналісти поцікавилися думкою Ходжсона про напад на трьох англійських фанатів у центрі Києва.

"Я чув про цей інцидент, але не знаю всіх деталей. На жаль, такі речі трапляються, коли вболівальники збираються разом. Сподіваюсь, що з хлопцями все у порядку".

Стівен Джеррард зазначив, що збірна України перебуває під більшим тиском, ніж гості.

"Ми приїхали за перемогою і будемо робити все можливе, щоб здобути тут три очки. Але у футболі всяке трапляється. Нічия також не найгірший для нас результат. Українців він влаштовує менше. Збірна Україна перебуває підбільшим тиском, ніж ми."

Нагадаємо, матч Україна — Англія відбудеться у вівторок, 10 вересня. Початок зустрічі — 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Матч Україна — Англія можна порівняти з фіналом Кубка" - Ходжсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути