четвер, 05 квітня 2012 11:43

Маріо Гомес підписав новий контракт з "Баварією"

Маріо Гомес підписав новий контракт з "Баварією"
Маріо Гомес в "Баварії" ще на чотири роки. Фото: fcbayern.telekom.de

Нападник збірної Німеччини з футболу Маріо Гомес продовжив контракт з мюнхенською "Баварією". За умовами нової угоди 26-річний форвард, який проводить свій третій сезон у складі баварців, залишиться в німецькому клубі до 30 червня 2016 року. Про це повідомляє офіційний сайт "Баварії".

У сезоні 2011/12 Гомес є кращим бомбардиром баварців. У чемпіонаті Німеччини форвард забив 23 м'ячі в 27 матчах, зараз він ділить звання кращого бомбардира бундесліги з голландцем Клас-Яном Хунтелар з "Шальке". У Лізі чемпіонів Гомес демонструє ще більш результативну гру: в 11 зустрічах він відзначився 12 разів, в число цих голів входить покер у матчі з "Базелем" (7:0). У суперечці кращих бомбардирів Ліги чемпіонів Гомеса випереджає лише лідер "Барселони" Ліонель Мессі, на рахунку якого 14 голів.

Футболіст заявив, що завжди вважав "Баварію" великим клубом, додавши, що в цій команді перед ним відкриваються широкі можливості для прогресу.

Гомес перейшов до "Баварії" з "Штутгарта" в 2009 році. У сезоні-2009/10 він виграв з мюнхенським клубом золото німецького чемпіонату і став у складі "Баварії" фіналістом Ліги чемпіонів.

"Баварія" у вівторок, 3 квітня, вийшла в півфінал Ліги чемпіонів, вдруге обігравши "Марсель" з рахунком 2:0. Путівку у фінал команда Юппа Хайнкеса оскаржить з мадридським "Реалом", який напередодні в повторному чвертьфінальному матчі розгромив кіпрський АПОЕЛ (5:2). У першій грі між цими командами "Реал" переміг на виїзді з рахунком 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Маріо Гомес підписав новий контракт з "Баварією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути