четвер, 03 жовтня 2013 13:31

Ліга Європи: "Динамо" їде до Відня, "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють вдома: розклад трансляцій матчів українських команд

Ліга Європи: "Динамо" їде до Відня, "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють вдома: розклад трансляцій матчів українських команд

Сьогодні три українські клуби - "Динамо" , " Дніпро" і " Чорноморець" - зіграють у другому турі групового раунду Ліги Європи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Динамо" проведе свій матч на виїзді з віденським "Рапідом" .Гра на стадіоні "Ернст Хаппель" розпочнеться о 20:00 за київським часом. "Динамо" і "Рапід" почали груповий раунд з поразок з однаковим рахунком 0:1 і сьогодні горять бажанням набрати перші очки і поправити турнірне становище. Обидві команди також невдало грають у національних чемпіонатах: "Динамо" п'яте в турнірній таблиці, "Рапід" у своїй першості йде четвертим.

Олегу Блохіну вдалося уникнути серйозних кадрових проблем перед грою. Унаслідок здоров'я не зіграють Селін, Гармаш і Безус. Зазначимо, що це буде вже сьома зустріч команд. Причому австрійці останні три рази незмінно перемагали. Слід також зазначити, що Блохін під час перебування гравцем забивав у ворота "Рапіда" у чвертьфіналі Кубка Кубків, після чого "Динамо" виграло цей трофей.

В іншому матчі цієї групи бельгійський "Генк" приймає швейцарський "Тун".

"Дніпро" вдома прийме "Фіорентину". У команди Хуанде Рамоса дуже складний календар протягом тижня: в минулу неділю був матч з "Чорноморцем", сьогодні гра з італійцями, а через три дні найважливіший поєдинок чемпіонату проти "Металіста". Хуанде Рамосу доводиться варіювати склад і в грі з одеситами він залишив у запасі Федецького, Селезньова і Зозулю. Сьогодні з перших хвилин, цілком можливо, також на полі не вийдуть деякі ключові гравці.

"Фіорентина" точно не буде грати бойовим складом, так як травмовані Маріо Гомес, Джузеппе Россі, Олександр Яковенко та капітан команди Паскуаль, а молодий Ребич не заявлений на груповий турнір. Також у Дніпропетровськ не прилетіли команди Аквілані і Варгас .

"Чорноморець" в Одесі зіграє з голландським ПСВ. Підопічні Романа Григорчука почали груповий турнір з перемоги над загребським "Динамо" , в той час як ПСВ, що вважається фаворитом квартету, несподівано поступився болгарському "Лудогорцю" . Тому, сьогоднішня гра дуже важлива в плані турнірної боротьби: "Чорноморець " у разі перемоги закріпиться в лідерах , а ПСВ може прописатися в аутсайдерах .

Кадрових проблем у Романа Григорчука немає. Кутас та Рієра , що пропустили гру чемпіонату України з "Дніпром" , тренуються в загальній групі і готові вийти на поле.

ПСВ прибув до Одеси далеко не в оптимальному складі . Через травму головний тренер Філіп Коку не може розраховувати на основного воротаря Зута, досвідченого півзахисника Парк Чжі Суна і ще кількох футболістів.

Розклад трансляцій:

"Рапід" - "Динамо". 20:00, ТРК Україна

"Дніпро" - "Фіорентина". 22:05, 2+2

"Чорноморець" - ПСВ. 22:05, ТК "Футбол"

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи: "Динамо" їде до Відня, "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють вдома: розклад трансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути