вівторок, 02 червня 2009 13:50

Левандовскі проігнорував виклик у збірну Польщі

Левандовскі проігнорував виклик у збірну Польщі

Гравець донецького "Шахтаря", Маріуш Левандовскі, відмовився їхати на тренувальні збори національної команди у ПАР. Таке рішення поляка не сподобалось тренеру збірної Лео Беенхакеру.

"Мені дивно, що про рішення Маріуша не їхати на товариські матчі збірної Польщі, я дізнаюсь не від нього, а від клубу "Шахтар". Донеччани повинні були відпустити Левандоського на ці поєдинки, оскільки вони відбуваються в офіційні терміни УЄФА для матчів збірних", сказав Беенхакер.

Я не встигав на жоден літак

Натомість сам Маріуш зазначає, що у нього є важливі сімейні справи, які він повинен вирішити. "Я розмовляв з тренером і він дозволив мені залишитись. Окрім того в неділю "Шахтар" грав у фіналі кубка України і я не встигав на жоден літак. А ще 20 червня ми розпочинаємо підготовку до нового сезону і я не встигну відпочити, говорить Левандовскі.

Ці аргументи схоже не надто задовільнили Лео Беенхакера. "Звичайно, якщо гравець відмовився виступати за збірну то я повинен поважати його рішення. Колись так зробив Радослав Соболевскі, а тепер Левандовскі. Але це його справа. Чи викличу я Маріуша наступного разу в збірну сказати важко", підкреслив тренер "біло-червоних".

За матеріалами Турнир, Sport.pl

Зараз ви читаєте новину «Левандовскі проігнорував виклик у збірну Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути