понеділок, 28 жовтня 2013 15:13

Квитки на матч Україна - Франція тимчасово не продаються через перевантаженість бази

Квитки на матч Україна - Франція тимчасово не продаються через перевантаженість бази
Збірній України залишилося подолати французький кордон. Фото: ffu.org.ua

З 28 жовтня 12:00 по 29 жовтня 12:00 продаж квитків на матч кваліфікаційного турніру Кубка Світу ФІФА 2014 у Бразилії між національними збірними командами України та Франції на сайті www.ufi.com.ua буде припинено.

Це викликано тим, що база замовлень квитків переповнена і адміністрації сайту необхідно провести розподіл платежів, щоб усі, хто замовив квитки - отримали підтвердження про оплату та інформацію про порядок видачі.

У свою чергу, адміністрація сайту просить з розумінням поставитися до даного заходу і запевняє, що зі свого боку УФІ робить все можливе, щоб максимально задовольнити потреби уболівальників.

"Безумовно, перевантаження квиткової системи сайту викликають невдоволення користувачів. І ми сподіваємося на Вашу лояльність і розуміння. Адже складнощі з придбанням квитків є своєрідним онлайн аналогом звичайної черги в касах стадіону.

До того ж, ситуація ускладнюється тим, що намагаючись обійти умови онлайн продажу квитків, сайт УФІ стає об'єктом спланованих хакерських атак з боку недобросовісних перекупників і вболівальників.

Тому, з метою уникнення спекулятивних дій перекупників адміністрація сайту УФІ повинна вживати максимальні заходи безпеки. Так, встановивши умовний ліміт на обслуговування 1000 клієнтів на день - ми йдемо від ситуації, коли в перший день продажу перекупниками викуповується максимальна кількість квитків. Таким самим заходом є посекторний продаж. Сектора для продажу на сайті відкриваються в міру заповнення, і викупити за кілька місць у різних секторах стадіону (щоб запропонувати асортимент) - немає можливості", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, продаж квитків на матч Україна - Франція, який відбудеться 15 листопада в Києві, почалвся 24 жовтня. Найдешевший квиток на матч Україна - Франція можна придбати за 40 гривень, найдорожчий за 300.

Відзначимо, що в касах НСК Олімпійський квитки надійдуть у продаж 11 листопада.

Відзначимо, що останній матч збірної України на НСК Олімпійський проти збірної Англії ознаменувався скандалом зі спекулянтами, які перепродували квитки на матч по 500 грн.

Нагадаємо, 21 жовтня відбулося жеребкування матчів плей-офф чемпіонату світу 2014 в Бразилії. Україна за право поїхати на ЧС-2014 зіграє зі збірною Франції. Перший матч відбудеться 15 листопада в Україні. Гра у відповідь - 19 листопада в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч Україна - Франція тимчасово не продаються через перевантаженість бази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути