четвер, 23 червня 2016 17:44

Коваленко - плюс 2,5 млн, Ярмоленко - мінус 3 млн: як змінилися в ціні гравці збірної України

Коваленко - плюс 2,5 млн, Ярмоленко - мінус 3 млн: як змінилися в ціні гравці збірної України
Фото: sports.ru

Невдала гра збірної України на Євро-2016 відбилася на трансферній вартості футболістів "синьо-жовтих". Більшість з них впали в ціні, однак для сімох виступ у Франції став причиною для подорожчання, повідомляє портал transfermarkt.co.uk.

Загальна вартість команди склала 123,6 млн євро. Найбільше в ціні виріс півзахисник "Шахтаря" Віктор Коваленко. Він подорожчав більш, ніж в два рази. Якщо до Євро його вартість була € 2 млн, то тепер становить € 4,5 млн.

На півмільйона піднялися в ціні півзахисники "Динамо" Сергій Сидорчук та Сергій Рибалка (з 4 до 4,5 млн), а також хавбек і форвард "Зорі" - Олександр Караваєв і Філіп Будковський (з 2 до 2,5 млн). Останні троє не зіграли у Франції ні хвилини, однак їхню вартість підвищив сам факт потрапляння на Євро.

Теж саме можна сказати і про третього воротаря збірної Микиті Шевченка. Кіпер "Зорі" до турніру коштував € 1,8 млн, а відсидівши на заміні всі три матчі, подорожчав на 200 тисяч. На стільки ж піднялася ціна й захисника "Амкара" Богдана Бутка.

Найдорожчим футболістом "синьо-жовтих" залишився Євген Коноплянка. Ціна півзахисника "Севільї" не змінилася - € 25 млн. А ось лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко подешевшав на 3 млн - тепер він коштує € 22 млн.

Нагадаємо, збірна України вилетіла з Євро-2016, завершивши груповий раунд без жодного очка і без жодної перемоги. При цьому заробила непоганий бонус від УЄФА лише за участь в турнірі.

Зараз ви читаєте новину «Коваленко - плюс 2,5 млн, Ярмоленко - мінус 3 млн: як змінилися в ціні гравці збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути