четвер, 17 жовтня 2013 13:45

Коноплянка не веде перемови з московським "Динамо"

Коноплянка не веде перемови з московським "Динамо"
Коноплянка не збирається їхати до Росії. Фото: dynamo.kiev.ua

Євген Коноплянка ніколи не вів перемовин із московським "Динамо" і на даний момент зовсім не розглядає можливості переходу в російський чемпіонат. Для атакувального півзахисника збірної України пріоритетним залишається перехід до чемпіонату Англії, Німеччини, Іспанії чи Італії. Дзвінків із Росії футболіст поки не отримував.

Про це Gazeta.ua стало відомо із джерел близьких до оточення футболіста.

– Він, чесно кажучи, вже втомився від новин про власні переходи. Ще недавно його сватали до "Шахтаря", київського "Динамо" чи "Зеніту". Чим усе завершилося – ви знаєте, – каже джерело. – Тим більше, що московське "Динамо" з пропозицією про перехід до самого гравця не зверталося. Можливо, якісь перемовини між клубами й мали місце, однак Євген про них не чув. Зараз пріоритетом для футболіста є виступи за "Дніпро" і збірну України. Женя мріє зіграти на чемпіонаті світу.

Сьогодні російська газета "Известия" поширила інформацію, що в найближче трансферне вікно Коноплянка може залишити свій нинішній клуб і приєднатися до московського "Динамо". Мовляв, лише москвичі погоджуються вдовольнити апетити "Дніпра" й виплатити за перехід українця 18 мільйонів євро.

За інформацією видання клуби із Західної Європи пропонують за гравця лише 10-12 мільйонів євро. Така сума є неприйнятною для власника клубу, бізнесмена Ігоря Коломойського. За даними німецького порталу "Трансфермаркет" вартість Коноплянки складає 13 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка не веде перемови з московським "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути