четвер, 25 серпня 2011 14:56

Кононов привів "Карпати" на відкриття клубного музею
31

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

23 серпня у Львові на вулиці Вороного, 3 відкрився музей футбольного клубу "Карпати". Він розділяє приміщення разом із магазином для фанатів "зелено-білих". На відкриття прийшло близько двох сотень вболівальників. Також прибув теперішній склад "Карпат" на чолі з тренером Олегом Кононовим і генеральним директором клубу Ігором Дедишиним. Із ветеранів клубу на відкриття музею слави львівського клубу прийшли Ігор Кульчицький і Степан Юрчишин.

"Дуже прикольно, що магазин для фанатів і музей "Карпат" будуть в одному приміщенні. Можна буде будь-коли оглянути досягнення своєї улюбленої команди. Також туристи зможуть ознайомитися з історією клубу. Заодно і атрибутику нашу купити. Відвідую матчі "зелено-білих" вже кілька десятків років.

Ще пам'ятаю ті часи, коли вболівальники самі в'язали шалики із символікою клубу. А зараз це все стало набагато доступніше. Атрибутики можна на будь-який смак купити," - сказав фанат "Карпат" Орест.

У музеї найпочеснішим експонатом є Кубок Радянського Союзу. Його "Карпати" завоювали у 1969 році. За часів незалежності клубу вдалося лише раз у 1998 році завоювати кубок за третє місце в чемпіонаті України. Він теж знаходиться тут. Також серед експонатів є футболки футболістів, різні кубки, старі фотографії, квитки та програмки на матчі, вимпели, брелки.

"Я 45 років зберігав футболку в якій грав за збірну Союзу. Багато хто її в мене просив. Але я усім відмовляв. Але коли дізнався, що роблять такий музей, то зразу віддав її," - розповів колишній футболіст "Карпат" Ігор Кульчицький.

Зараз ви читаєте новину «Кононов привів "Карпати" на відкриття клубного музею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути