четвер, 18 серпня 2011 23:15

"Карпати" поступилися ПАОКу на виїзді

"Карпати" поступилися ПАОКу на виїзді

Львівські "Карпати" закономірно поступилися в першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи в гостях грецькому ПАОКу з рахунком 0:2.

"Карпати" могли вийти вперед вже в дебюті матчу, коли голкіпер ПАОКа Крешіч зробив помилку на виході, однак ні Зеньов, ні Худоб'як не зуміли переправити м'яч у сітку воріт господарів.

Відразу після цього надійшла відповідь від команди Ласло Болоні: на 15-й хвилині Гарсія навісив у центр штрафного, де Борха програв боротьбу на другому поверсі Анастасіадісу, а м'яч після його удару від поперечини влетів у ворота Тлумака.

На 40-й хвилині "Карпатам" вдалося зрівняти рахунок, але арбітр не зарахував взяття воріт у виконанні легіонера львівської команди Лукаса, зафіксувавши фол в атаці.

А через 10 хвилин після відновлення гри в другому таймі ПАОК забив другий м'яч: навіс з правого флангу у штрафну площу львів'ян завершився точним ударом Ліно у дальній кут воріт "Карпат", пише "Чемпионат.com".

Ліга Європи. Плей-офф

Перший матч

ПАОК (Салоніки, Греція) - "Карпати" (Львів, Україна) - 2:0

Голи: Анастасіадіс, 15, Ліно, 55

ПАОК: Крешіч, Етто, Контрерас (Малезас, 46), Чірілло, Ліно, Пабло Гарсія, Аріас (Балафас, 86), Лазар (Георгіадіс, 72), Фотакіс, Вієйрінья, Анастасіадіс

КАРПАТИ: Тлумак, Федецький, Балажіц, Борха, Ощипко, Худоб'як, Ткачук, Голодюк, Крістобаль (Воронков, 64), Лукас (Кравченко, 76), Зеньов (Пачеко, 60)

Попереджені: Пабло Гарсія - Лукас

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" поступилися ПАОКу на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути