середа, 23 жовтня 2013 11:44

Колишнього суперника Віталія Кличка можуть посадити за збут наркотиків

Колишнього суперника Віталія Кличка можуть посадити за збут наркотиків
Хайд намагався продати кокаїн журналістові. Фото: afp.com

Колишній чемпіон світу з боксу британець Хербі Хайд визнав себе винним у розповсюдженні наркотиків. Засідання суду у справі Хайда пройшло 22 жовтня у Норвічі.

У ході засідання суддя зняв з 41-річного британця звинувачення в організації наркоторгівлі, залишивши тільки звинувачення у збуті. Вирок Хайду буде винесено 29 листопада. До цього часу боксерові слід носити електронний браслет і дотримуватися комендантської години. Ночувати Хайд повинен тільки в своєму будинку в Норфолку.

Суддя повідомив, що боксеру загрожує до двох років ув'язнення. При цьому залишилося невідомо, чи нададуть Хайду відстрочку у виконанні покарання.

Розслідування щодо Хайда почалося в лютому 2013 року після публікації в газеті The Sun. У січні колишній чемпіон світу намагався продати кокаїн журналістові видання, який видавав себе за бізнесмена. Після чого Хайда затримали, але незабаром випустили під заставу.

Хайд не виходив на ринг з квітня 2010 року. Всього за кар'єру британець провів 53 бої, вигравши 49 ( 43 - нокаутом). Решта чотири поєдинки боксер програв. У 1999 році британець програв українцю Віталію Кличку, позбувшись титулу чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація).

Зараз ви читаєте новину «Колишнього суперника Віталія Кличка можуть посадити за збут наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути