субота, 21 березня 2009 23:53

Кличко знищив Гомеса

Кличко  знищив Гомеса
Текстова трансляція двобою Віталій Кличко — Хуан Карлос Гомес

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

Раунд 1.


Гомес одразу ж пішов в атаку, Кличко намагається тримати суперника на дистанції. Українець контролює центр рингу. Кубинець прагне перейти в ближній бій. У рингу більше боротьби ніж боксу. Деякі удари Гомеса досягають цілі. Віталій трохи розгублений.


Раунд 2.

Гомес намагається зловити Кличка на контратаках. У середині раунду Кличко кілька разів зачепив кубинця. Усі удари Віталія націлені на голову суперника. Після гонгу Кличко ще пару разів "дістав" Гомеса.

Раунд 3.

Кубинець опустивши голову вниз йде вперед. Кличко все частіше опускає руки, а Гомес все частіше пропускає удари справа. Суперник Віталія починає використовувати власну голову для нападу.

Раунд 4.

Віталій Кличко все частіше і частіше вдало удар за ударом "чіпляє" кубинця боковими хуками то справа, то зліва. Темношкірий суперник вибирає тактику клінчів. На останніх секундах раунду Гомес втратив рівновагу і ледь не впав на підлогу ринга.

Раунд 5.

Кличко лідирує за очками. Гомес вже має розсічення правої брови. Кубинець все частіше і частіше провалюється на контратаках. Праве око Гомеса майже не видно через гематому.

Раунд 6.

Через побоювання, що бій може перейти у більш пізні раунди, боксери бережуть сили. В одній з атак, втративши рівновагу, Гомес опинився на підлозі рингу. У Кличка проходить чудовий удар у щелепу.

Раунд 7.

Кличко отримав невеличке розсічення, але лікарі добре попрацювали і крові в 7 раунді у Віталія майже не видно. Українець затиснув кубинця у канатів і Гомес був відправлений до нокдауну. Через кілька секунд обидва боксери опинилися на підлозі рингу (це результат нахабства темношкірого боксера, який падаючи потягнув Кличка за собою на підлогу).

Раунд 8.

Віталій стоїть у ринзі опустивши руки і запрошуючи суперника до атаки. Кубинець повівся і поплатився - Кличко кількома точними ударами ввів Гомеса у стан шоку. Кубинця врятував рефері і гонг. Кличко лідер за очками.

Раунд 9.

З Віталія знімають бал за зіткнення головами. Кличко розсердився і одним ударом звалив кубинця на підлогу рингу. Почалася м"ясорубка. Рефері зупиняє бій. Кличко - переможець.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко знищив Гомеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути