середа, 04 березня 2009 17:53

Кличко тренується з колодами і в снігу (ФОТО)

Володар чемпіонського поясу за версією WBC Віталій Клічко продовжує підготовку до поєдинку проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса. Зустріч пройде 21 березня в німецькому Штутгарті.


Віталій Кличко заготовляє дрова (blogs.mk.ru)

Ось там Віталій "Залізний кулак" напевно має намір зробити з Гомеса справжню відбивну. Тому-то він зараз і відпрацьовує на "суботнику" до пояса в снігу і з колодою на плечах. 

Довідка wikipedia

Віталій Володимирович Кличко (19 липня 1971, село Біловодськ, Киргизька РСР) - український боксер суперважкої вагової категорії, шестиразовий володар титулів чемпіона світу по версіях різних організацій з кікбоксингу (чотири рази серед професіоналів і двічі серед любителів), триразовий чемпіон України з боксу серед любителів, чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBO (1999-2000) і WBC (2004-2005, 2008).

У листопаді 2005 року заявив про завершення спортивної кар"єри, а в 2007 про її відновлення. У 2008 повернув чемпіонський титул за версією WBC. Займається політикою, очолює фракцію "Блок Віталія Кличка" в Київраді.

За матеріалами gazeta.ua , blogs.mk.ru, terrikon
Зараз ви читаєте новину «Кличко тренується з колодами і в снігу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути