неділя, 22 березня 2009 00:58

Кличко переміг Гомеса, влаштувавши йому м"ясорубку

Кличко переміг Гомеса, влаштувавши йому м"ясорубку
Українець Віталій Кличко переміг у двобої за титул чемпіона світу за версією WBC кубинця Хуана Карлоса Гомеса технічним нокаутом у 9-тому раунді.

Перші раунди пройшли в рівній боротьбі, чим український боксер був трохи збентежений. Гомес зумів скористатися цим у третьому раунді, притиснувши українця до канатів, але особливої користі йому це не принесло.

До п"ятого раунду Кличко, оговтавшись, почав пресингувати кубинця, і "зробив" йому розсічення під оком.

До шостого раунду Гомес вперше побував на підлозі рингу — кубинець втратив рівновагу під час однієї з атак. Розсічення на голові з"явилося і у Кличка. В сьомому раунді український боксер форсував події, і відправив Гомеса в нокдаун, а невдовзі ще раз відправив його на підлогу.

Перемога Кличка стала справою часу, Гомес був відверто дезорієнтований, але він зумів протягнути час до 9-го раунду, коли побував у ще одному нокдауні, а незабаром після чергової результативної атаки Віталія Кличка рефері зупинив бій.

Віталій Кличко переміг Хуана Карлоса Гомеса технічним нокаутом у 9-му раунді, і захистив титул чемпіона в суперважкій вазі за версією WBC.

Gazeta.ua, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Кличко переміг Гомеса, влаштувавши йому м"ясорубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути